Úvod

Moderna nebo klasika? Obojí má něco do sebe!

Měníte staré bydlení za nové? Anebo uvažujete o výměně nábytku v srdci Vašeho domova? V obou případech jistě chcete, aby Váš nový obývací pokoj vypadal k světu. Vybavte ho tedy atraktivním nábytkem, který dodá Vašemu bydlení šmrnc. Ať už je Vám blízká moderna či klasika, víme, kde si určitě vyberete.


Když přijde čas na změnu
Když přijde čas na změnu, je nejlepší udělat změnu k lepšímu. Takže pokud pořizujete nové vybavení obývacího pokoje, vyplatí se, nejprve seznámit s nejnovějšími trendy v oblasti bydlení, a získat přehled o dostupných možnostech. Jakmile si uděláte jasno v tom, co se Vám líbí, a co ne, a jaký nábytek je pro Vás pohodlný a příjemný, můžete začít vybírat.

rozkladaci pohovka Campus

Podle nejnovějších trendů
Ovšem pozor, vybavit obývací pokoj podle nejnovějších trendů neznamená, že byste si museli nutně pořídit ultramoderní sedací soupravu a obývací stěnu ve futuristickém designu. Trendem je obklopovat se kvalitním nábytkem, který Vám zajistí dostatečný komfort, a který má osobitý styl. A záleží jen na Vás, zda se vydáte tradiční nebo ultramoderní cestou, anebo se rozhodnete spojit několik cest dohromady. Současným interiérům neobyčejně sluší, když je oživíte zajímavým solitérem ve stylu a la rustika nebo retro. Na to vše v obchodě atraktivni-nabytek.cz pamatují a nabízejí svým zákazníkům vskutku široký sortiment.

obyvaci stena Nature Plus

Trendy modely pro Váš interiér
Pro inspiraci jsme pro Vás připravili malou ochutnávku stylového nábytku převážně od německých a italských výrobců. Pokud jde o obývací stěny, módní je odstín přírodního dřeva, stejně jako výrazné barvy podtržené vysokým leskem. Nás zaujala obývací stěna Nature Plus, kterou si navíc můžete poskládat dle Vašich představ nebo dle parametrů Vašeho obývacího pokoje. Další neméně inspirativní je obývací stěna Club v nestárnoucí bílé barvě, díky níž se hodí do každého interiéru. V kombinaci s barenými stěnami, koberci a doplňky Vám vykouzlí moderní jedinečné bydlení. Jak vidíte, samé trendy modely, ze kterých je radost vybírat.

obyvaci program Club

Dominanta obývacího pokoje
Dominantou obývacího pokoje je bezesporu sedačka. Je to místo, kam usadíte návštěvu a kde si rádi odpočinete, ať už při sledování televize nebo při hovorech s partnerem či dětmi. To však není vše, sedačka by měla být také pěkná a sladěná s ostatním vybavením obývacího pokoje. Jak by Vašemu obývacímu pokoji slušela krásná sedací souprava umožňující nastavení hloubky sedáku? Anebo byste raději nějaký designově střízlivější model? Velmi moderní a praktická je sedací souprava Larix, která má spoustu užitečných vlastností. Můžete ji rozložit na pohodlné lůžko, libovolně si nastavit opěrku hlavy a také využít úložný prostor. O krásném vzhledu se ani více zmiňovat nemusíme. Pokud máte raději trochu konzervativnější styl, jistě Vás zaujme sedačka Dallas. I tento pěkný kousek Vám nabízí výše zmíněné vlastnosti. Nyní je to tedy na Vás – moderna nebo klasika?

seda sedaci souprava Dallas

Kam pro více inspirace
Více inspirace pro Váš nový obývací pokoj najdete na stránkách www.atraktivni-nabytek.cz, nebo na kamenné prodejně v Plzni, kde na ploše 2000 m2 můžete obdivovat nábytek podle nejnovějších trendů, ultramoderními modely počínaje a konzervativnějšími konče. Z 90 obývacích programů a 100 modelů sedací souprav si určitě vyberete.

moderni soliterni nabytek - jidelna + obyaci pokoj

V obýváku bydlení nekončí
A protože v obývacím pokoji bydlení nekončí, ale začíná, součástí nabídky je také jídelní a předsíňový nábytek, ložnicové programy a v neposlední řadě také nábytek pro děti za velice příznivé ceny. Kromě bohatého sortimentu kvalitního nábytku při nákupu dále oceníte dopravu a nastěhování včetně montáže po celé České republice zdarma.

Přejeme Vám příjemný nákup a šťastnou ruku při výběru.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze