Úvod

Ve znamení nadčasové elegance: Bytové doplňky v Nordic stylu

Severské národy si od nepaměti zakládají na lásce ke své čisté přírodě, jejíž krásou se zdejší designéři rádi inspirují při navrhování interiérů a prvků dotvářejících bydlení v Nordic stylu. Přírodní materiály, jednoduché linie a maximální funkčnost dodávají nordickým bytovým doplňkům nadčasový vzhled, kterým dokážou elegantně dotvořit každý domov.


Nordic styl Vás zaujme
Severský design Vás na první pohled zaujme přírodními materiály, čistými jednoduchými liniemi, decentní barevností a originalitou. Z interiéru dýchá čistota, vzdušnost a nekonečná láska k přírodě. Pokud je Vám tento styl blízký a rádi byste obohatili svůj domov o bytové doplňky v Nordic stylu, připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů.

nordic styl
Večery a dny pod lampou
Slunce bylo k Seveřanům vždy poněkud skoupé. Není proto divu, že se právě severské národy staly mistry v navrhování osvětlovacích prvků. Stojací a stolní lampy v Nordic stylu jsou krásné designové doplňky, i když zrovna nesvítí. Pokud chcete naplnit svůj interiér kouzlem romantiky, můžete na okno postavit krásnou lucernu nebo svícen. Prohlédněte si designové lampy ze Severu.

svicny v severskem stylu

Méně znamená více

Respektování zásady, že méně znamená více, společně s touhou po maximální funkčnosti se odráží v čistotě a přehlednosti severského interiéru. Pokud máte rádi pořádek, úložné boxy Vám pomohou jej udržet, a navíc nenuceně zkrášlí Vaše bydlení, dodají mu řád a styl. Časopisy, noviny, nádobí, koupelnové doplňky a drobnosti, vše má své místo, záleží na Vás, zda to bude v dřevěném, kovovém nebo třeba plastovém pořadači.

severske dekorace

Dekorace nesmí chybět

Také dekorace v severském designu vyjadřuje touhu spojit v sobě funkční s estetickým. Jako třeba designové hodiny. Velké oblibě se rovněž těší černobílé obrázky v retro stylu s motivy, které dodají každému prostoru na osobitosti. Stejně jako bytové dekorace inspirovaná světem zvířat.

seversky polstar s medvedem

Jednoduchý design v koupelně

Jednoduchý design sluší také koupelně, kde jeho nositeli nejsou pouze dekorativní prvky a stylový nábytek, ale i čistě spotřební zboží. Byla by přeci škoda, kdyby vzhled krásného interiéru narušily designově nevydařené obaly kosmetických přípravků nebo čisticích prostředků! Stylové flakony Compagnie de Provence jej rozhodně nenaruší. Naopak.

severske zatisi

Originální bytové doplňky v Nordic stylu, designové lampy, stylový nábytek, povlečení a další krásné zařizovací prvky pro Váš domov najdete na www.nordicday.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze