Úvod

Elegantní kávovar z kolekce RETRO bude ozdobou vaší kuchyně

Milujete dobrou kávu? Dokážete ocenit lahodnou chuť a potrpíte si na kvalitě? V tom případě zbystřete své smysly: představujeme vám elegantní kávovar značky Russell Hobbs z kolekce retro, který se stane ozdobou vaší kuchyně!


Milovníci dobré kávy jistě ocení přítomnost šikovného pomocníka, který snadno a rychle připraví tu nejlepší kávu. Ideálním společníkem je kávovar Retro Classic Noir disponující celou řadou funkcí, díky kterým bude příprava kávy voňavá pohádka.

Zdokonalená spařovací hlavice

Největší předností kávovaru je zdokonalená spařovací hlavice, která zajistí lepší extrakci a mnohem intenzivnější chuť překapávané kávy. Tato funkce stříká vodu na všechnu kávu ve filtru, díky tomu je využití kávy dokonalé a zároveň je tak redukováno množství odpadu. Ať už si rádi pochutnáváte na pořádně silné kávě nebo naopak dáte přednost slabšímu kafíčku, kávovar Retro Classic Noir vám připraví přesně takovou kávu, kterou máte nejradši.



Funkce udržení teploty
Také vám vadí, že zatímco první šálek kávy je dokonale horký, každý další je čím dál studenější? V tom případě si tento kávovar zamilujete! Proč? Disponuje totiž funkcí udržení teploty, která vám zajistí, že každý šálek bude stejně tak horký, jako ten první. Tím ale výčet vlastností nekončí! Těšit se můžete i na ukazatel procesu překapávání, který vám ukáže, jak dlouho bude proces trvat. Sledovat můžete i dobu, po kterou bude funkce udržení teploty aktivní. Nechybí ani funkce pauzy a nalévání. Třešničkou na dortu je praktická odměrka, se kterou vždy naberete přesné množství kávy pro jeden šálek.

Zaujal vás kávovar Retro Classic Noir? Pak pro vás máme dobrou zprávu! V období 15.9. – 21.9. si o něj můžete zasoutěžit ve velké zářijové soutěži o produkty značky Russell Hobbs!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze