Úvod

Připraveni na vánoční pečení? Nejvyšší čas doplnit inventář!

A vánoční pečení už je zase tady! Chcete, aby Vám šlo letos pěkně od ruky? Pořiďte si kvalitní teflonové formy a další značkové kuchyňské pomůcky. S hračkami do kuchyně Fackelmann je pečení hračka!


Když zavoní rohlíčky
Sladká vůně vanilkových rohlíčků patří mezi oblíbené symboly blížících se Vánoc. Chcete mít jeden rohlíček jako druhý? Pořiďte si na ně pečicí formu. Vejde se na ni celkem 42 pěkně vytvarovaných rohlíčků.

plech na pracny

Ať nejsou pracny pracný!

Podobně si můžete usnadnit také přípravu ostatních druhů cukroví. Například oblíbené oříškové pracny Vám nedají tolik práce, když použijete speciální plech. Dejte sbohem zdlouhavému čištění hromady formiček a věnujte svůj čas něčemu příjemnějšímu!

plech na muffiny

Muffinky a další dobroty
Forma na muffiny se Vám hodí nejen na vánoční pečení. Stačí zamíchat těsto a svou oblíbenou pochoutku si můžete lehce připravit, kdykoli během roku. Stejně jako další dobroty. Hřbety, biskupské chlebíčky, třené či kynuté bábovky nebo ovocné koláče. Se šikovnými pomocníky napečete skoro tak snadno jako pouhým, jak se říká, lusknutím prstů.

louskacek na orechy

Louskání k Vánocům patří
Když už jsme u ořechového cukroví, nepotřebujete také louskáček na ořechy? Fackelmann má totiž v nabídce nejen kvalitní formy na pečení s teflonovou povrchovou úpravou značek ZENKER a Dr.OETKER, ale i spoustu dalších kuchyňských pomůcek, jako jsou sáčky na zdobení, lisy na těsto, metličky na šlehání bílků, mašlovačky a vykrajovátka z různých materiálů a mnoho dalšího.

otvirak na lahve

Otevřete si lahvinku
Praktické otvíráky na víno nemohou v jeho sortimentu samozřejmě chybět. Takže až budete objednávat vše, co potřebujete na vánoční pečení, nezapomeňte ani na otvírák. Se sklenkou vína jde pečení ještě lépe od ruky! Pro všechny případy si pak ale raději nařiďte minutku, ať své dobroty nespálíte.

teflonovy plech

Máte v kuchyni vše co potřebujete?
Je Váš kuchyňský inventář kompletní? Skutečně Vám nic nechybí? Máte formy, plechy, mlýnky a menážky? A máte také dostatek kvalitního kuchyňského náčiní? Pokud ano, udělejte kuchyňskými potřebami radost někomu z Vašich blízkých. Vánoce se už skutečně blíží a nechcete přeci vše nechat na poslední chvíli.

koupelnovy nabytek Fackelmann

V kuchyni to nekončí
Společnost Fackelmann GmbH + Co je nejen výrobce a distributor kuchyňských pomůcek na vaření a pečení, ale také vysoce kvalitního a odolného nábytku do koupelen. Německá kvalita se zde nezapře.

Distributorem uvedených produktů pro Českou republiku je společnost Fackelmann ČR, na jejíchž webových stránkách www.fackelmann.cz najdete kompletní sortiment. Pro objednání se obracejte na info@fackelmann.cz, nebo na telefonní číslo: 257313172 nebo 257313179.

Přejeme Vám pohodové přípravy na Vánoční svátky!

fackelmann logo           zenker logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze