Úvod

Pozvěte si jaro domů

Čekáte už na jaro netrpělivě i vy? I když k nám byla letošní zima poměrně milosrdná, jistě to neznamená, že bychom se na první sluneční paprsky těšili méně, než na ty loňské či předloňské. Na nesměle rašící kvítky, na ranní zpěv ptáků nebo na jasné barvy přírody.


A jak jaro přivítat? Přece jak se patří. Můžete si ho pozvat i domů. Stačí jen otevřít okna dokořán, trochu se zasnít a myšlenku uskutečnit. Začít lze například v ložnici. Nové originální povlečení FINO DESIGN nebo SATEN PLUS z nabídky obchodů SCANquilt udělá své.
lozni pradlo s jarnim motivem
Je utkané z dlouhovlákné česané bavlny a spojuje v sobě krásu a nejnovější trendové motivy, které si vás získají na první pohled. Na postel s pěkným a nápaditým povlečením je pak radost podívat se – a co teprve v ní spát a čerpat jarní energii plnými doušky!

Přikrýt se můžete třeba přikrývkou CLASSIC. Zařadíte se tak do velké rodiny zákazníků, kteří ji již vlastní – dle prodejní statistiky je totiž vůbec nejprodávanější přikrývkou značky SCANquilt, splňující požadavky na kvalitní spánek během celého roku.
Povrchová tkanina je vyrobená z kvalitní směsi, mimořádně příjemné na dotyk. Vnitřek tvoří tvarovaná dutá vlákna SCANsoft. O vysoké kvalitě obou materiálů vypovídá fakt, že přikrývku lze prát až na 95 °C.
prikrivka classic
Stejná charakteristika se ostatně vztahuje i na polštáře CLASSIC a CLASSIC MO. Jsou to milé a krásné doplňky moderní ložnice, které vašim jarním ránům dodají vytoužený optimismus. Zatímco v prvním případě z této dvojice jde o klasický polštář, ten druhý je určen spáčům, kteří upřednostňují nižší polohu hlavy.
polstare classic
Prošitý návlek na zip umožňuje regulovat množství výplně podle individuálního požadavku, a tím upravovat výšku a měkkost polštáře. A kdyby vám cokoli chybělo, všechno lze samostatně dokoupit v e-shopu na adrese www.scanquilt.cz.

Tak tedy hluboký spánek a hezké jaro!

logo SCANquilt
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze