Úvod

Zábradlí pro Vaši bezpečnost

Zábradlí je důležitý konstrukční prvek, který má bezpečnostní a zároveň estetický význam. Při jeho volbě se proto vyplatí nepodcenit ani jeden z těchto klíčových aspektů. Synonymem kvality a spolehlivosti je certifikované zábradlí německého výrobce Dieda.


Oblíbené řešení stavebníků
Stavebnicové zábradlí německého inovativního výrobce Dieda s tradicí již od roku 1966 , které je celosvětově známé svou prvotřídní kvalitou a elegantním vzhledem, představuje jednu z nejvyhledávanějších alternativ zakázkově vyráběných zábradlí v soukromé i komerční výstavbě. Použití kvalitních materiálů (nerez, ocel, lak, sklo), certifikace v souladu s českou normou, moderní design, snadná montáž a v neposlední řadě univerzálnost použití činí ze zábradlí Dieda velmi oblíbené řešení stavebníků a architektů.

nerezove zabradli schodiste

Komplexní služby i sortiment
Výhradním zastoupením pro Českou republiku je společnost Dastech s. r. o., jejíž tým profesionálních odborníků nabízí kompletní portfolio služeb – od počátečního návrhu, přípravy rozpočtu a poradenství, až po samotnou realizaci. Sortiment zahrnuje zábradlí pro interiér – ideální řešení zábradlí nebo madla po zdi pro moderní domy, stejně jako venkovní nerezové zábradlí pro balkony, terasy či francouzská okna, které může mít mnoho podob. Novinkou roku 2015 bude pak hliníkové zábradlí, které Dieda právě připravuje.

madla panelakoveho zabradli

Madla pro panelové domy
Stavebníky bytových domů, bytová družstva a majitele renovující panelové domy bude jistě zajímat, že Dastech je mimo jiné i přímým dodavatelem nejširší nabídky madel na zábradlí v panelových domech. Na výběr je mnoho variant madel plastových, PVC nebo dřevěných v různém barevném provedení. V obou případech se jedná o vysoce kvalitní provedení s dlouhou životností a pěkným vzhledem. Panelová madla je možné dodat pro vlastní montáž nebo s kompletní montáží od zkušeného týmu.

zabrana truhliku

Praktické zábrany truhlíků
Dalším velmi žádaným prvkem, který je dokonce vlastním výrobkem firmy Dastech, jsou zábrany na truhlíky, které předcházejí nechtěnému pádu květinové výzdoby z okenních parapetů v případě silného větru nebo nesprávné manipulace. Jejich elegantní vzhled dojem z květinové výzdoby v žádném případě nezkazí. Naopak nerezové zábrany fasádám velmi sluší. Další jejich výhodou je nenáročná montáž, kterou zvládnete svépomocí. Vybrat si můžete z několika rozměrů i způsobů uchycení.

nerezove zabradli a drzak na truhlik

Pro stavbu i domácnost

Zábradlím, madly a zábranami se však sortiment Dastech zdaleka nevyčerpává. Najdeme zde celou řadu prvků jak pro stavbu, tak pro domácnost, a dokonce i zahradu. Mezi nimi například stavební kování Vormann - bednové kování, konzoly, řetízky a lanka, spoje na dřevo či panty, trubkové spoje Brinck, madla do koupelny, nádoby na květiny a další produkty od kvalitních českých a evropských výrobců.

interierove zabradli

Ať už tedy poptáváte zábradlí, madla do panelových domů, nebo zábrany na truhlíky, pro více informací volejte bezplatnou zákaznickou linku 800 320 151 nebo navštivte stránky www.zabradli.cz, www.obchodprobydleni.cz a www.madlapropanelovedomy.cz. Zaměstnanci společnosti Dastech Vám rádi zdarma zpracují cenovou kalkulaci na jakékoliv produkty.

AKCE Dieda

Na zábradlí Dieda, stejně jako na ostatní výrobky, které má v nabídce Dastech, se můžete spolehnout.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze