Úvod

Dopřejte svému zahradnímu nábytku očistnou a zkrášlující kúru!

Také už se nemůžete dočkat, až budete relaxovat ve svém oblíbeném koutu zahrady, vyhřívat se na sluníčku a poslouchat bzučení včeliček? Venku je sice ještě chladno, ale svůj zahradní nábytek můžete začít připravovat na jaro již nyní.


Péče o nábytek se vyplatí
Investice do údržby nábytku se vždy vyplatí. Když o něj dobře pečujete, odmění se Vám především svou dlouhou životností a krásným vzhledem. Stále více lidí si pořizuje teakový zahradní nábytek. Teakové dřevo je příjemné na dotyk, příjemně voní a umí stárnout. Pokud si pořídíte opravdu kvalitní zahradní nábytek z teakového dřeva, můžete ho dokonce nechat přes zimu venku. To ocení nejen ti pohodlnější z nás, ale zejména ti, kteří nemají k dispozici dostatek skladovacích prostor, kde by mohl jejich nábytek v klidu přezimovat. 
Náš tip: Zahradní nábytek Donate se vyrábí z teakového dřeva nejvyšší kvality. Pokud jde o konečnou barvu a druh povrchové úpravy, obojí si můžete zvolit sami. Ovšem také kvalitní teakový nábytek
si zaslouží svou péči. Ta naštěstí není příliš náročná. Stačí ho jen napustit teakovým olejem, a to nejlépe před sezónou. 

     

Věnujte pozornost výběru přípravků
Mezi nejčastější chyby při údržbě zahradního nábytku patří volba nevhodných ošetřovacích přípravků. Pokud vyberete nešetrné nebo neúčinné ošetřovací prostředky, riskujete, že svůj nábytek buď poškodíte, anebo přinejmenším, že finální vzhled po ošetření nebude o mnoho lepší než před ošetřením. A to je v případě pěkného nábytku velká škoda, nemyslíte? Nehledě na to, že je to škoda práce. 

Ošetřující přípravky na teakový nábytek
Ptáte se, co byste měli mít po ruce, až budete provádět svému teakovému nábytku jarní očistnou kúru? Drátěnka Easy Scrub z jemných ocelových vláken je skvělý pomocník, který Vám pomůže s odstraňováním nečistot. Když následně použijete přípravek TEAK SEALER 3, Váš nábytek bude příjemně hladký a krásný. Neméně osvědčeným prostředkem na čištění teakových povrchů je Sterling teak oil, který nábytek navíc dokonale vyživí. V případě kombinovaného nábytku byste neměli zapomínat ani na jeho kovové části. Steinless steel cleaner and waxpolish je speciální přípravek, který dokonale odstraní skvrny či škrábance na povrchu z ušlechtilé oceli. Díky speciálním voskům poskytne Vašemu nábytku dokonalou ochranu. Ošetřující přípravky na teakový nábytek nakoupíte na www.donate.cz. 

www.donate.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze