Úvod

Dřevěné žaluzie podtrhnou krásu Vašeho interiéru

Dřevěné žaluzie, ať už v klasickém horizontálním, anebo vertikálním provedení, sluší každému typu interiéru. Snadno je sladíte, jsou nadčasové a bydlení dodají hřejivou atomosféru. Mezi jejich další přednosti patří dlouhá životnost.


Krásný přírodní vzhled
Dřevěné žaluzie patří mezi vyhledávané prvky stínící techniky. Za rostoucí oblibu vděčí především svému krásnému přírodnímu vzhledu. Dřevo jako přírodní materiál lze sladit v podstatě s každým typem interiéru, ať už je čistě moderní, rustikální, anebo tradiční.



Horizontální dřevěné žaluzie
Nejčastější variantu představují horizontální žaluzie. Horizontální žaluzie se vyrábějí buď s kovovým profilem, anebo v celodřevěném provedení, které se těší ještě větší oblibě, neboť je zárukou dlouhé životnosti. Častým materiálem je lípa nebo dub. Luxusní dřevěné žaluzie se vyrábějí z exotických dřevin, jako je cedr, teak, anebo mahagon. Pokud se Vám nezamlouvá přírodní vzhled, dřevěné žaluzie můžete mít také například v bílé barvě.



Vertikální dřevěné žaluzie
Vertikální dřevěné žaluzie se stanou výrazným prvkem interiéru. Žaluzie můžete koupit již hotové nebo Vám je zhotoví přímo na míru. K luxusním dřevěným žaluziím si můžete objednat také například lamely pošité pravou kůží.

Bambusové žaluzie

Další oblíbený materiál k výrobě žaluzií s přírodním vzhledem představuje bambus. Bambusové žaluzie jsou o něco levnější než dřevěné, ovšem při volbě kvalitního výrobce bývá estetický rozdíl často minimální.



Dřevěné žaluzie můžete poptat na stránkách www.rolrols.cz, kde nabízí nejširší sortiment.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze