Úvod

Dřevěný zahradní nábytek

Kvalitní dřevěný nábytek dodá zahradě ten správný šmrnc, slouží k relaxaci, posezení s přáteli, nebo občerstvení na čerstvém vzduchu.


Při jeho výběru však mějme na paměti několik důležitých kritérií. Zejména je důležitá kvalita materiálu a zpracování. Vyhneme se lacinému nábytku, u kterého je zpravidla na první pohled patrné, že nízká cena je dána úsporou materiálu. Takový zahradní nábytek nejenom že nevydrží zpravidla déle než jednu sezónu, může být také nebezpečný pro vaše zdraví. Mysleme na to, že zahradní židle musí být schopna bezpečně unést i těžšího návštěvníka, stejně jako zahradní stůl by měl být stabilní i pokud se o něj někdo opře. Velmi důležitá vlastnost zahradního nábytku je také ergonomie, myslete na to, že zahradní nábytek slouží především k relaxaci a měl by proto být pohodlný.

    

Dřevěný zahradní nábytek z naší produkce je vyroben z výběrového smrkového dřeva a je již hloubkově impregnován (je ošetřen kvalitní impregnací, tak aby odolával povětrnostním vlivům).
Náš dřevěný zahradní nábytek má pevnou, stabilní konstrukci, nemusíte se proto obávat, že se pod Vámi rozpadne, je velmi pohodlný, zejména zahradní křesla vynikají perfektní ergonomií. Veškeré textilní části zahradního nábytku, jako jsou například sedáky křesel, jsou rovněž impregnovány a navíc jsou snadno snímatelné a pratelné. Samostatnou kapitolou jsou závěsná křesla – zahradní houpačky, ať si vyberete závěsné křeslo Globo, nebo Globo royal, vždy bude středem pozornosti každé návštěvy a vy si jej oblíbíte pro dokonalé pohodlí! Oblíbený zahradní doplněk jsou houpací sítě – hamaky, které dodáváme za vynikající cenu včetně dřevěné konstrukce!

  

Jsme přímý dovozce celého sortimentu, samozřejmostí je u nás možnost vrácení zakoupeného zboží do 14ti dní, záruka nejnižší ceny na trhu a doprava zdarma v rámci celé ČR. Více na stránkách našeho internetového obchodu, který naleznete zde:
www.sheesham.cz.

www.sheesham.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze