Úvod

ELK zařadil do nabídky novou ekonomickou řadu

Po jarním rozšíření sortimentu o téměř tři desítky pasivních domů přichází společnost ELK z Plané nad Lužnicí s další významnou inovací své nabídky. Od září 2010 si mohou zájemci, kteří hledají menší, přízemní, nízkoenergetický a cenově velmi přijatelný dům, vybrat ze čtyř nových typových domů ELK Praktic s užitnou plochou od 76 m2 do 128 m2.


Nejmenší dům ELK Praktic 76 lze pořídit na klíč za 1 795 600,- Kč, největší ELK Praktic 128 za 2 468 700,- Kč. Domy jsou nabízeny ve variantách se sedlovou, valbovou a polovalbovou střechou.

Trvalý zájem zákazníků o menší domy, které se dají pořídit na klíč do 2 mil. Kč, se nedal v posledních měsících přehlédnout. Proto jsme do nabídky zařadili nové domy Praktic, které jsou k peněžence investora ohleduplné nejen při dlouhodobém provozu, ale i při pořízení nového domu.“, uvedl ing. Vratislav Blaha, ředitel společnosti ELK a dodal: „Naší strategií je nabízet skutečné „domy pro život“ a proto jsem rád, že kromě špičkových pasivních domů máme letos v nabídce další klíčovou novinku – ekonomickou řadu Praktic.

    

Domy Praktic jsou sice cenově dostupnější, přesto splňují parametry nízkoenergetických domů. Koeficient prostupu tepla (U) obvodové stěny domu Praktic, kterou tvoří nosná rámová konstrukce o tloušťce 160 mm s celkem 260 mm silnou tepelnou izolací (z toho je 100 mm fasádního polystyrenu), je pouhých 0, 20 W/m2K. I v dalších ohledech je zřejmé, že řada Praktic důsledně kopíruje nejlepší vlastnosti a základní filozofii firmy ELK – nabízet perfektní kvalitu za přijatelnou cenu, zákaznický servis a stálý inovační proces.

     

Domy Praktic jsou nabízeny ve třech stupních dokončení. Nejlevnější základní cenu platí investor za dům, který je kompletně dokončen z vnější strany, uvnitř jsou již provedeny tepelné izolace, vnitřní obložení, vnitřní parapety, elektro a sanitární instalace na celý dům. Nejmenší dům ELK Praktic 76 se v této základní variantě dá pořídit již za 1 326 300,- Kč vč. DPH. Střední varianta, tj. cena včetně vnitřní výstavby, představuje dům s topením a přípravou teplé vody a suchými podlahami, připravenými pro pokládku podlahové krytiny. V tomto provedení je cena domu ELK Praktic vyšší o 111.500,- Kč. Při provedení domu na klíč se klient stěhuje do domu vybaveného sanitární technikou, interiérovými dveřmi, podlahovými krytinami, tapetami a obklady a dlažbou. Dům ELK Praktic 76, koncipovaný jako 3+kk, stojí na klíč pouhých 1 795 600,- Kč.

Více informací najdete na www.elk.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze