Úvod

Rekonstrukce dá vašemu bydlení nový rozměr!

Sníte o novém domě? Nebo jste si již ten svůj vysněný vybrali a teď toužíte po rekonstrukci koupelny, kuchyně či celého bytu? Spokojeně bydlíte, a přesto něco nevyhovuje a neodpovídá představovanému komfortu? Nebo je váš dům postaršího data a potřebuje větší zásah a přestavbu? Nefunguje voda, plyn, topení? Nelíbí se vám snad obklad v koupelně? Snadná pomoc…


Pozvěte si domů odborníky
Profesionální tým z REMI ART ERBES jde na to doslova od podlahy. Více než 15 let působení, zaručuje dostatek zkušeností. Výsledkem je kvalitně odvedená rekonstrukce domu či bytu a tedy i spokojený zákazník.

rekonstrukce koupelny

Na počátku rekonstrukce však stojí vaše přání a požadavky, navíc není problém si zvolit, zda máte zájem jen o provedení některých typů prací nebo o kompletní rekonstrukci na klíč, včetně dodání vybraných materiálů. Nemáte času nazbyt? Pak si domluvte i zajištění stavebního povolení, nechte si zpracovat vizualizace a zadejte i projektovou dokumentaci. Vyřiďte vše na jednom místě.

rekonstrukce WC

Obavy nechte stranou
Mnoho lidí se obává rekonstrukce bytu ne z důvodu realizovaných stavebních úprav či finančních nákladů, ale jednoduše proto, že (pře)stavbě nerozumí. Strašákem bývají zásahy do elektroinstalace, rekonstrukce bytových jader, ale i montáže sádrokartonů a příček v bytě či výměna dveří.

prestavba a vymena dveri

Lidé z REMI ART ERBES to znají, proto nabízejí klientům poradenství a konzultace zdarma. Navíc, díky svým zkušenostem a praxi v oboru správně předpokládají, že po provedení smluvených prací zákazníci také ocení řemeslníky, kteří po sobě v bytě uklidí a pak teprve zakázku předají. To je způsob, kterým lze každého přesvědčit, že firma skutečně „umí“ a noví zákazníci pak přicházejí na základě získaných doporučení.

Stále ještě sníte a zvažujete, co by mohlo být kdyby…?

www.koupelny-erbes.cz 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze