Úvod

Přijďte na Weber Gril Akademii

Určitě již skoro všichni znají grily značky Weber. A pokud ne, tak se jedná o prémiové americké grily, které jsou již více jak 60 let průkopníky celého odvětví. Prioritou grilování je v podstatě tepelná příprava čerstvých a chutných potravin na ohni. Prioritou grilování na grilech Weber je mimo to i vytváření skvělých zážitků a radosti z grilování. Grilování je rodinnou záležitostí, možností se sejít, pobavit se s přáteli a dobře se najíst. To vše grily Weber nabízí.


Zveme Vás proto na gastronomický zážitek – Weber Gril Akademii Original. A jak už celý název napovídá, jedná se o kurz grilování na grilech Weber, kde Vám naši kuchaři představí sortiment grilů Weber a jejich možnosti, ukáží různé metody grilování, způsoby přípravy potravin a hlavně s Vaší pomocí připraví skvělou hostinu. Vaše aktivní účast bude tudíž zapotřebí.

grilovani s odbornikem

Weber Gril Akademie Original se konají pravidelně v penzionu Zikmundov u Starých Hutí (okres Uherské Hradiště). Hlavní část kurzu zabere maximálně 5 hodin. V rámci kurzu je konzumace nealkoholických nápojů, piva i vína zdarma. Také se můžete těšit na ubytování na jednu noc v krásných a plně vybavených pokojích a ranní snídaní.

penzion Zikmundov

Penzion Zikmundov je součástí historického statku Zikmundov, který se nachází v srdci přírodního parku Chřiby. Penzion Zikmundov je oficiálním partnerem společnosti Weber, proto jako jediní spolu s Pražským kulinářským institutem disponuje právem pořádat prvotřídní grilovací kurzy Weber Grill Academy Original.

grilovani cerstvych krevet

Weber Gril Akademie Original je jedinečný gastronomický kurz s výbornou atmosférou, odehrávající se v nádherném prostředí. Kurz je vhodný pro všechny, kdo se chtějí přiučit novým metodám a způsobům přípravy grilovaného jídla. Hlavně je vhodný pro všechny, kteří se chtějí skvěle pobavit a zažít něco nového.

grilovani je zabava
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze