Úvod

Elegantní řešení pro váš interiér: Luxusní interiérové dveře od Pivato Porte

Interiérové dveře patří k základní výbavě každého bydlení. Měly by být nejen vkusné, ale také kvalitně vyrobené. A protože vám chceme nabídnout nejen dokonalou řemeslnou práci, ale i vynikající servis, připravujeme skvělou novinku. Interiérové dveře od italské společnosti Pivato Porte, která se již více než 25 let zaměřuje na navrhování a výrobu luxusních interiérových dveří najdete nově v show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.


Kvalita surovin, moderní technologie zpracování a inovativní povrchové úpravy. To všechno jsou vlastnosti, kterými se právě dveře od společnosti Pivato Porte mohou pochlubit. Svým smyslem pro detail si u klientů rychle získaly uznání a úspěch.

Přesvědčit se o jejich kvalitách můžete hned v několika kolekcích dveří. Každá je jiná, ale základní silné stránky zůstávají společné.

Tichost a diskrétnost umožňují s elegancí dveře z řady Leggera. V jejich stylu se snoubí klasika s modernou a minimalistickým designem současně. Nabízí pravost a teplo dřeva a díky kontrastu s okolní stěnou umožňují řešení také pro náročné milovníky ladných křivek.



Pro vyznavače nových trendů a perspektiv byly vytvořeny dveře z kolekce Inversa, jedinečné a se stylovými detaily.

V další kolekci Dinamica se zrcadlí vášeň pro dřevo a síla osobitých stylistických změn. V této řadě se Pivato Porte soustředí na malé inovace a detaily, v nichž se ukrývají největší rozdíly. Od této řady můžete očekávat víc – vyšší třídu materiálů a dynamiku,která se neustále přizpůsobuje lidem a jejich životnímu stylu.

Pokud toužíte po originálním řešení dveří, pak věnujte pozornost kolekci Origini. Její silnou stránkou je řemeslné zpracování detailů v kombinaci s flexibilitou.

V každé kolekci samozřejmě nechybí široký výběr řešení, z nichž si můžete zvolit model dveří, laky a dýhy, jejichž kombinace nejlépe splní vaši představu o dokonalém bydlení.



V případě prosklených prvků Pivato nabízí elegantní mix skel, který podtrhuje a dotváří náročnost jednotlivých materiálů. V široké nabídce motivů lze vybírat unikátní designová řešení pro jednoduchá i zdvojená skla.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou novinku  a dopřejte svému bydlení pravou italskou eleganci. Navštivte podlahový show room společnosti ZAHRADNÍK PARKET!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze