Úvod

Bílá z módy nevyjde a navíc nezklame! Získejte výhodně nové EKO dveře od Sapeli

Kdo by nechtěl pro svůj domov vybrat to nejlepší? Jenže někdy je opravdu těžké se rozhodnout. Jakou barvu, odstín, jak vše sladit? Pokud vybíráte pro své bydlení nové dveře, moderní a zároveň nadčasové, pak pro vás máme skvělý tip. Dveře Sapeli v bílé barvě EKO mohou být tím pravým, co hledáte. Nejenže doslova prozáří váš domov, ale dodají vašemu domovu eleganci a jednoduše s nimi sladíte jakékoliv další vybavení.


Bílá barva je jednoduše nadčasová. Díky schopnosti prosvětlovat prostory bude mít vždy své místo mezi moderními trendy bydlení.

Interiérové dveře Sapeli nyní přichází s nabídkou dveří v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO, které právě letos uvádí na trh. Bílá barva je na dveře nanášena na speciální lince, kde se na dveře postupně aplikuje 6 vrstev ekologicky šetrné barvy a UV laku.



Tuto variantu dveří navíc snadno doplníte zárubněmi a rámečky s hladkým povrchem CPL, v bílé barvě, takže docílíte perfektního barevného sladění s dveřmi.

Nové bílé dveře Sapeli si můžete v aktuální akční nabídce zvolit ve výšce 210 cm, a to zcela bez příplatku. Podmínkou není zakoupení kompletu dveří se zárubněmi. Sleva se vztahuje pouze na dveře.


Tak neváhejte a využijte tuto skvělou nabídku.

Nabídka dveří Sapeli Praha je k dostání v řadě prodejen DODO for life v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze