Úvod

FABER – ta správná digestoř pro současnou kuchyni

Italská společnost FABER je dlouhodobě nejen jedničkou na trhu mezi odsavači par, ale byl to právě její zakladatel, který v roce 1958 představil jako první na světě odsavač par z plexiskla a díky němu vstoupila značka FABER do historie. Dodnes platí, že s luxusní italskou digestoří FABER získáte do kuchyně spolehlivého a kvalitního pomocníka, a zároveň také nepřehlédnutelný prvek ve špičkovém designu.


Druhy digestoří
Ať si již zvolíte pro svou kuchyni jakýkoliv typ digestoře, můžete si být jisti, že FABER vaše požadavky splní. V základu je nutné zvážit všechny aspekty kuchyně a parametry vybraného typu digestoře - výkon, hlučnost a způsob odtahu. Teprve pak doladit barvu resp. materiál, šířku a cenové rozpětí. Oblíbeným typem jsou odsavače par komínové, které jsou vzhledově atraktivní, dominantní a často zastupují typ klasické podvěsné digestoře pod skříňku.
Náročnější klienti, nebo majitelé velkých kuchyní pak mohou zvolit varianty s vysokým výkonem a atypickým designem: stropní digestoře s rychlým účinkem odsátí pachů, lustrové digestoře s nízkou hlučností a vzhledem luxusních svítidel, nebo ostrůvkové digestoře různých tvarů určené pro varné plochy umístěné v prostoru.
designova digestor Faber Arkea
FABER vyhoví i těm, kdo požadují rustikální vzhled digestoře, netradiční umístění do rohu místnosti, nebo mají zájem odsavač par zabudovat do některého z typů kuchyňských skříněk.

digestor Faber Stilo

FABER boduje ve všech směrech

Digestoře značky FABER si udržuje přízeň klientů a své vedoucí místo na trhu i v mnoha dalších ohledech. Sází na atraktivní design, osobitost, čisté linie a prvotřídní kvalitu. Její digestoře jsou výkonné, ergonomické, efektivní, sledují současné trendy a odpovídají všem bezpečnostním požadavkům a evropským normám.
Podvesna digestor Faber
Značka FABER si zakládá na neustálé inovaci a na vývoji nových technologií, které digestořím zaručují maximální účinnost, úsporu energií, nebo i zajímavé parametry u elektronického ovládání. Potvrzením jejího výsostního postavení je i fakt, že jako první na světě mezi výrobci odsavačů par získala certifikaci EXCELLENTE.

digestor Faber Strip
Specializovaným prodejcem těchto digestoří u nás, kde vám vždy kvalifikovaně poradí, je obchod faber-eshop.cz. Konzultacemi a radami při prodeji však jeho služby nekončí; na digestoře FABER poskytuje 5letou záruku a perfektní servis.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze