Úvod

Krásná dlažba s dokonale přírodním vzhledem

Vybíráte venkovní dlažbu na Vaši terasu či zahradu? Jistě nám dáte za pravdu, že kromě užitných vlastností, hraje důležitou roli také pohledová kvalita. Krásná venkovní dlažba Suprema Kombi nás okouzlila svým dokonale přírodním vzhledem.


Pohoda na zahradě
Prostory jako je terasa či zahrada nejenže dotvářejí vzhled našeho domu, ale také slouží k regeneraci našich sil a k odpočinku. Veškeré prvky domovní a zahradní architektury by proto měly tvořit jeden celek a žádný z nich by neměl působit rušivě. Venkovní dlažba Suprema Kombi díky svému přírodnímu vzhledu splyne s každou zahradou. Stínované barvy, nepravidelný povrch a zvlněné hrany vzbuzují dojem, jako by byla součástí zahrady ještě dříve než dům samotný.

  


Krásné přírodní odstíny
Abyste mohli svou venkovní dlažbu co nejlépe sladit se vzhledem domu a zahrady, můžete si vybrat z palety několika přírodních odstínů. Je libo žlutohnědá stínovaná, šedočerná stínovaná, žlutá, anebo karamelová? Záleží jen na Vašem vkusu. Dlažba je k dostání nejen v různých odstínech, ale také v různých formátech.

  


Vynikající užitné vlastnosti
Díky svým vynikajícím užitným vlastnostem, jako je především snadná pokládka (která je dána kombi formou), odolnost vůči posypovým solím a UV záření a mrazuvzdornost, nabízí dlažba Suprema Kombi široké možnosti použití. Je ideální na terasy, příjezdové cesty, nebo parkoviště, stejně jako na chodníky či arkádové průchody.

  


Nechte se inspirovat
Sortiment výrobků Semmelrock se neomezuje pouze na venkovní dlažbu, ale zahrnuje také dlaždice, schody, obrubníky, zdi a ploty, svahové systémy a další produkty, které přirozeně dotvoří vzhled Vašeho domu a zahrady. Pro více inspirace nahlédněte do katalogu na www.semmelrock.cz a nezapomeňte se také seznámit s novinkami 2012.

  


Grafický návrh pro Váš dům a zahradu

Že byste si chtěli nejdříve nanečisto zkusit, jak bude dlažba Suprema Kombi nebo jiný produkt Semmelrock Vašemu domu či zahradě slušet? Nechte si udělat grafický návrh v programu CAD. Stačí jen zaslat potřebné informace (o jaký druh plochy jde, např. zahradu, terasu, chodník, cestu atd., dále přesné rozměry plochy a druh produktu, popř. kombinaci produktů) a zaslat svůj požadavek na navrhy@semmelrock.com. Jako odpověď obdržíte grafický návrh včetně údajů o potřebném množství požadovaného výrobku, který Vám zároveň poslouží jako schéma při pokládce.

www.semmelrock.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze