Úvod

Francouzské povlečení – spojení dokonalého komfortu a krásného designu

Vybíráte povlečení? Věnujte pozornost především použitým materiálům a rozměrům.


Francouzské povlečení, které nás zaujalo svým krásným designem, nabízí dokonalý komfort také pro dlouhány.


Výběr ložního prádla nepodceňujte

Správně zvolená postel a matrace se postarají o to, aby si naše tělo odpočinulo v optimální poloze. Kvalitní ložní prádlo je zárukou toho, že se budeme během svého nočního odpočinku cítit opravdu příjemně. Při výběru ložního prádla bychom proto měli pečlivě prostudovat, ze kterých materiálů bylo vyrobeno. Syntetické materiály nejsou těmi nejlepšími společníky na dobrou noc.

 
Saténové povlečení Kameny.

Francouzské povlečení z přírodní bavlny
Naproti tomu povlečení z přírodní bavlny představuje ideální volbu. Je prodyšné, příjemné na dotyk a saje pot. Velké oblibě se těší povlečení na francouzskou přikrývku, tzv. francouzské povlečení, které je o něco větší než běžné druhy ložního prádla. U nás ho koupíte v internetovém obchodě www.povleceni-plus.cz, kde si můžete vybrat z několika rozměrů přikrývek (240 x 200, 240 x 220, 220 x 200, anebo 200 x 200 cm).

 
Hladké povlečení Bubliny oranžové.

Vyberte si to nejkrásnější

Když jsme si jisti kvalitou materiálu i rozměry, nezbývá než vybrat barvu a motiv, aby zvolené povlečení naší ložnici slušelo, a cítili jsme se v něm dobře. Je libo motiv kamenů, zelené medúzy, oranžové bubliny anebo byste raději červené maliny? Vyberte si to nejkrásnější povlečení na www.povleceni-plus.cz. Přejeme Vám krásné sny.

 
Saténové povlečení Malina červená.

www.povleceni-plus.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze