Úvod

GRANROCK PREMIUM dokonale ochrání váš dům

Pokud by existoval způsob, jak ušetřit 30% za topení, tak by ho jistě každý majitel domu rád znal. Dobrá zpráva je, že to jde. Řešení je již na světě a opravdu funguje. Když si představíme dům, kde za topení vydáváme kolem 35 tisíc ročně, tak dokážeme každý rok ušetřit až 10 tisíc korun.


Novinka, která hřeje
Společnost IP Polná nabízí novinku ve foukaných minerálních izolacích GRANROCK PREMIUM®. Jedná se o foukanou minerální izolace na bázi čediče a o novinku v protipožárních izolacích. Protipožární foukaná izolace GRANROCK PREMIUM® je vyrobena speciálně pro aplikaci do trámových stropů shora, úzkých nebo nepřístupných míst šikmých střech a plochých střech pod vazníky, dělících příček, sendvičových stěn a jako výplň jiných dutých prostorů. Svou jedinečnou kvalitou, kromě skvělých tepelně izolačních vlastností, vyniká zejména vysokou odolností proti ohni. Odolá teplotám 2 000 °C. I při rozvinutém požáru, například během noci, strop nemovitosti zateplený touto izolací prohoří až za velmi dlouhou dobu. To poskytuje podstatné zvýšení ochrany obyvatelům domu. Mezi další vlastnosti, které jistě oceníte, je odolnost proti vlhkosti a paropropustnost, granulovaná vlna je v celém objemu hydrofobizovaná, ale také dokáže dokonale tlumit hluk.

Granrock premium

Klid k nezaplacení

Vnitřní prostředí objektu musí mít hlukovou úroveň na takové úrovni, aby neohrožovala zdraví a zajišťovala vyhovující podmínky k obývání nebo k práci. A jak se zvuk vlastně šíří? Vzduchem, kmitáním a konstrukcemi a vedlejšími cestami (těmi je myšleno to, že se zvuk nešíří dělící konstrukcí, ale prvkem na ní navazujícím). U stavebních konstrukcí rozlišujeme vzduchovou a kročejovou neprůzvučnost. V případě střech se jedná o vzduchovou neprůzvučnost. Tepelná izolace GRANROCK PREMIUM
® tlumí vnější zvuk a v určitých případech i vnitřní hluk směrem ven.

zaverecna kontrola izolace

Na co si dát pozor

Materiálů na zateplení je celá řada. Ale ne každý materiál, který tepelně izoluje, má i dobré akustické vlastnosti. Pohlcování zvuku se děje u vláknitých a porézních materiálů přeměnou akustické energie na teplo. Uskutečňuje se to třením molekul vzduchu o vláknitý materiál. Pro účely pohlcování zvuku jsou zvláště vhodné skleněná a minerální vlákna. Dobré akustické vlastnosti materiálu nestačí samy o sobě, ale je důležité, aby v konstrukci nebyly žádné netěsnosti a spáry, které mohou výrazně zhoršit akustické vlastnosti. Právě zde mají velkou výhodu foukané izolace. V izolované dutině totiž vyplní celý prostor.

auto IP Polna

Můžu to mít už za tři hodiny

Představte si, že sedíte pohodlně v obýváku. Koukáte na oblíbený film a až skončí, máte hotovo. Bez námahy, nepořádku, v super kvalitě. Fouká se ze stroje, který je umístěn na nákladním voze, hadicí přímo do podlahy na půdě. Nebo je volně nafoukána na podlahu, pokud není v podlaze vhodná dutina. GRANROCK PREMIUM® vyplní prostor téměř dokonale a je tak dokonalou bariérou úniku tepla, sníží pronikání hluku z půdy do spodních místností a vytvoří protipožární příčku.

Využijte jedinečnou akci 30% slevu na foukanou minerální izolaci ještě dnes!


Více informací na www.magmarelax.cz/akce nebo na telefonní čísle 800 100 533.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze