Úvod

Garážová vrata pro Váš dům

Vybíráte garážová vrata? Vyberte si taková, která splňují veškeré funkční, bezpečnostní a v neposlední řadě také estetické nároky. Kde taková pořídíte? Poradíme Vám!


Součást komfortního bydlení
Garážová vrata přestavují neoddělitelnou součást komfortního bydlení. Kromě toho, že uzavírají domovní prostory a vytvářejí místo, kde by se měl náš čtyřkolový miláček cítit bezpečně, tvoří významný architektonický doplněk domu. Při výběru garážových vrat se vyplatí věnovat pozornost následujícím aspektům. Prvním požadavkem, který se klade na moderní garážová vrata, je právě výše zmíněná bezpečnost. Vrata by měla zajišťovat spolehlivou ochranu před vniknutím cizí osoby do prostoru garáže, a tedy i do celého domu. Dále by měla poskytovat dostatečnou tepelnou, ale i zvukovou izolaci. Neméně důležitý je komfort ovládání. Co se estetické stránky věci týče, garážová vrata by měla přirozeně splynout s domovní architekturou. Jestliže nechcete ani jeden z těchto nároků zanedbat, pak byste si měli vybírat výhradně z nabídky vrat kvalitních dodavatelů. Rodinná firma s dlouholetou tradicí Max Kupka se specializuje na dovoz, distribuci a montáž vrat od předního evropského výrobce WIŚNIOWSKI. Vrata WIŚNIOWSKI
jsou známá svou kvalitou. Certifikace ISO 2001 a CE je samozřejmostí. 

   

Typy vrat
Když jsme navštívili web firmy Max Kupka, www.awploty.cz, mile nás překvapil bohatý výběr typů různých vrat. Hlavní předností sekčních vrat je, že nezabírají žádný prostor, díky čemuž můžete parkovat přímo přede dveřmi. Sekční vrata s otočnými pružinami umožňují průchod skrze vestavěné dveře, aniž by bylo nutné otevřít celá vrata. Další výhodou je tichý provoz. Ani roletová vrata, která jsou zárukou maximálního komfortu, nezabírají příliš prostoru. Jedná se o standardní automatická vrata vybavená vypínačem. V nabídce samozřejmě nechybí výklopná vrata, která patří mezi nejpopulárnější především díky své příznivé ceně. V obchodě si vyberou také příznivci tradičních řešení, kteří preferují dvoukřídlový typ vrat. Vstupní dveře WIŚNIOWSKI nabízejí levný a stabilní způsob uzavření místa. Lze je využít jako dodatečný vstup do garáže, nebo do libovolné technické místnosti v domě, jako je například sklad domácího nářadí. Zajímají Vás další důležité detaily? Navštivte internetové stránky www.awploty.cz a vyberte si kvalitní vrata, která budou slušet Vašemu domu a spolehlivě ochrání Váš majetek.

www.awploty.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze