Úvod

Nová kolekce dekorů dvířek 2012 inspirovaná dřevem a kovem

Jak dokazují světové výstavy v Miláně a Německu i preference současných zákazníků, nadčasové dekory patří mezi nejoblíbenější. Nejvýznamnější český výrobce dvířek, Trachea, se proto nechal inspirovat laickou i odbornou veřejností a sestavil pestrou paletu překrásných dekorů inspirovanou dřevem a kovem.


Nový pohled na dřevodekory
Touží Váš interiér po jedinečném spojení tradičních materiálů a moderního designu? Nechte se inspirovat novou kolekcí dřevodekorů. Světlý dub Sonoma podobně jako Finská bříza příjemně odlehčí každou místnost. Gurmány spíše zaujme Dub lanýž, který si skvěle rozumí s nerezem. Střízlivá elegance odstínu Dub Mirain Crosscut sluší nejen domácím pracovnám, ale i koupelnám či ložnicím. A dost už bylo listnatých dřevin, zastavme se nyní u modřínu. Dekor Modřín Latté skutečně připomíná lahodnou mléčnou pěnu. Jen si představte, jak by se vyjímal ve Vaší kuchyni.



Potěšení pro minimalisty i kreativce

Oko i srdce každého milovníka střízlivého designu zaplesá při pohledu na jednobarevné matné fólie. Je libo decentní Slonová kost, anebo raději osvěžující Grapefruit? Oba dekory jsou velice variabilní, a proto potěší nejen příznivce minimalismu, ale i kreativce, kteří je mohou vkusně začlenit do pestré designové mozaiky svého domova.



Metal look pro náročné

Na své si rovněž přijdou nároční zákazníci. Metalické fólie dodají nábytku netradiční a elegatní vzhled. Měděný bronz nebo hnědý bronz zároveň příjemně zútulní moderní interiér. Pokud však chcete vnést do Vašeho domova osobitého ducha se špetkou originality, vřele doporučujeme dekor Olivový bronz, který sluší především kuchyním. Stejně jako nadčasový až futuristický Bronz ocelový.



Nechte si poradit
Okouzlila Vás pestrá paleta nádherných dekorů natolik, že nevíte, který z nich zvolit? Navštivte nový showroom Trachea s designovou poradnou. Potřebné kontakty, stejně jako více inspirace pro Vaše bydlení najdete na stránkách www.trachea.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze