Úvod

Hledáte luxusní bydlení v Praze? Podívejte se na naše tipy

Hlavní město láká na moderní a elegantní bydlení, jež kombinuje ruch velkoměsta s klidným prostředím v různých zajímavých lokalitách. Spousta lidí dnes právě takovýto typ bydlení hledá a v podstatě všichni chtějí jeho výhod maximálně využít. Pokud patříte i vy mezi ty, již uvažují právě o životu v hlavním městě České republiky, jste na správném místě. My se totiž podíváme mnohem podrobněji na celkem 3 tipy týkající se konkrétních bytů.


Byt 4+kk v Praze 6 Vokovicích

Naší první zastávkou budou bezesporu Vokovice. Konkrétně byt nacházející se v nemovitosti v ulice Ke Dvoru.
Exkluzivní duplex nabízí luxusní byty v Praze se vším všudy. Příkladem je třeba právě byt dispozičně řešený jako 4+kk. Na první pohled zaujme již samotná barokní budova nacházející se nedaleko přírodní rezervace Divoká Šárka. Kousek od objektu je také vodní nádrže Džbán. Interiéry bytu se vyznačují nejmodernějšími technologiemi a elegantním řešením. Samozřejmostí je také podzemní garáž a recepce s provozem 24/7.
    

Byt 5+kk v Praze 5 na Smíchově

Druhým tipem je bydlení v Praze 5 na Smíchově, konkrétně v ulici Grafická. Moderní byt je umístěn přímo do srdce samotného Smíchova. Prestižní adresa v kombinaci s nejmoderněji řešenými interiéry vám dokáže nabídnout dokonalé prostředí pro život. Byt se vyznačuje například krásným prostorným balkónem orientovaným na jižní stranu nebo 4 ložnicemi, 2 koupelnami či samostatnou toaletou a komorou.
 

Byt 4+kk v Praha 2 na Novém Městě

Hodně dobrou volbou je mimo jiné také Legerova ulice v Praze 2. Ostatně právě tato část Prahy bezesporu nabízí hodně zajímavé reality a nemovitosti v Praze k prodeji. Byt je situován do podkroví a jedná se o mezonet, jenž je součástí historické budovy přímo v centru hlavního města. Vyznačuje se poměrně zajímavou dispozicí a plochou, která činí 88 m2. Mimo jiné k bytu náleží také vlastní terasa. Vynikající je i místnost s kuchyňským koutem, jež je napojena na terasu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze