Úvod

Hülsta – značkový nábytek z Německa

Během uplynulých 70 let se hülsta vyvinula z regionálního stolařství v jednoho z předních výrobců značkového nábytku na světě. To ji zavazuje propůjčit každému jednotlivému kusu nábytku zvučné jméno – hülsta, se kterým se pojí řada patentů, záruk funkčnosti a kvalita řemeslného zpracování.


Hülsta vyrábí svůj nábytek na čtyřech místech v okolí Münstru. Zakladatel firmy Karl Hüls a místo založení Stadtlohn dali firmě jméno hülsta. Tuto prestižní značku výroby bytového nábytku dokumentuje i nadčasový design a prokázaná kvalita. Pětiletá záruční lhůta na veškerý nábytek a mnohá ocenění či certifikáty dokládají mimořádnou kvalitu této značky. Nábytkem hülsta lze zařídit obytné prostory rodinného domu či bytu. Díky své široké nabídce uspokojí jak vyznavače posledních trendů, tak i konzervativní obdivovatele klasického designu. Všechny programy firmy hülsta jsou stavebnicové a tak lze nábytkové sestavy a kombinace vybírat naprosto individuálně podle potřeb jednotlivých zákazníků.



Pro nábytek hülsta jsou používány výlučně předem vybrané dýhy a masivní dřevo z kontrolovaných pěstitelských oblastí. Nákup materiálu určují pouze pečlivě vybrané kmeny, které odpovídají úzkému a jednotnému spektru barev.
Hülsta – to jsou špičkové produkty tohoto odvětví. Na perfektní řemeslné zpracování se dbá až do posledního detailu, například každá hrana nábytku hülsta je opracovaná s nejvyšší precizností a pečlivostí. Povrchy nábytku hülsta jsou vždy dokonale hladké. Zkušeným rukám a kritickému pohledu výrobních mistrů neunikne žádný detail.



Pohledové dýhy nábytku hülsta jsou pro každého zákazníka vybrány zvlášť s ohledem na kresbu a barevné přechody. Jen tak lze dosáhnout harmonického efektu u celkové sestavy.
Půdní vestavby, šikmé plochy nebo výškové přechody nepředstavují žádný závažný problém. S našimi nábytkovými programy je možno vyřešit jakýkoliv prostor a to i v rámci vybavení vnitřního prostoru jednotlivých prvků.



K dokonalému nábytku mimo dřevěných částí značnou měrou přispívá i nábytkové kování nové generace. Firma hülsta si takovéto kování sama projektuje a výsledkem je několik světových či evropských patentů.
Naleznete zde samozřejmě také techniku osvětlení s nejvyšším komfortem ovládání. Osvětlení s přesným vyměřením a umístěním, vysokou životností a nízkou spotřebou energie je dodáváno k veškerým programům firmy hülsta.
Hülsta nabízí také prvky pro zdravý spánek v mnoha provedeních, rozměrech a v té nejvyšší kvalitě. Zvolte si lamelový rošt, matraci nebo systém Boxspring na základě svých tělesných dispozic a dopřejte si zaslouženou regeneraci během spánku.



Aby špičkový nábytek hülsta byl doplněn špičkovým servisem, zvolil si německý výrobce kvalitního zástupce pro český trh. Autorizovaný prodejce nábytku hülsta firma Home Style s.r.o. má své nábytkové studio v Praze, ve kterém si zákazník může prohlédnout nábytek hülsta, koberce, svítidla a bytové doplňky dalších významných evropských výrobců. Speciálně vyškolený personál mu bude nápomocen při výběru nábytku, je možné si také nechat zhotovit návrh interiéru v 3D perspektivě. Mimo odborné poradenství a prodej nábytku firma Home Style s.r.o. nábytek dopraví na adresu zákazníka, odborně jej namontuje a ekologicky zlikviduje obaly.





Více informací získáte na www.homestyle.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze