Úvod

Hypotéka z pohodlí Vašeho domova

Stavíte dům, nebo kupujete byt a hledáte nejvýhodnější, a zároveň nejpohodlnější způsob, jak získat financování Vašeho bydlení? Seznamte se s novinkou v oblasti bankovních služeb. Virtuální pobočka Vám umožní zařídit si hypotéku z pohodlí Vašeho domova.


Virtuální pobočka Hypoteční banky
Koho by bavilo běhání po úřadech a bankovních ústavech. Obvykle nás to stojí spoustu času, který musíme najít v pracovní době, anebo hned po skončení pracovní doby, případně místo oběda, rychle pospíchat do místně příslušné pobočky, kam to můžeme mít z práce pěkně daleko. Naštěstí úroveň bankovních služeb, která jde daleko za hranice internetového bankovnictví, se v poslední době zvýšila natolik, že nabízí také to, co jsme si dříve jen stěží dokázali představit. Virtuální bankovní pobočku, odkud si můžeme vyřídit financování svého bydlení. Objevili jsme pro Vás velmi šikovnou věcičku – virtuální pobočku Hypoteční banky.

Šetřete svůj čas
Virtuální pobočka Hypoteční banky umožňuje vyřízení hypotéky z pohodlí Vaší domácí pracovny nebo kanceláře. Využitím jejích služeb šetříte svůj čas, energii a často i náklady na dopravu. Nemusíte nikam dojíždět, objednávat si a rušit termín schůzky, anebo ho složitě přesouvat. S bankéřem se můžete radit on-line každý pracovní den mezi 17. a 21. hodinou.

Jak služba funguje?
K využití služeb virtuální pobočky nepotřebujete nic více než počítač s připojením na internet. Vstup do virtuální pobočky je velmi snadný. Pouhým kliknutím na odkaz spustíte aplikaci a Váš hovor může začít. Hypoteční bankéři Vám poskytnou profesionální servis, a to v co nejkratším čase. Bankéř Vám pomůže s výběrem hypotéky, která je ve Vašem případě nejvýhodnější, a zároveň ji pro Vás kompletně zpracuje. Bude Vaším poradcem od prvního spojení až do podpisu smlouvy. Radit Vám bude on-line, telefonicky, nebo prostřednictvím e-mailu. Kromě toho se na stránkách virtuální pobočky nachází také velice jednoduchá hypoteční kalkulačka.

Přísná bezpečnostní opatření

Přenos dat probíhá šifrovaně a odpovídá přísným bezpečnostním standardům. Bankéř se vždy nachází v uzavřeném prostoru centrály Hypoteční banky, a proto se nemusíte bát zneužití svých údajů.

Rezervujte si hovor

Šetřete svůj čas a využijte této jedinečné služby Hypoteční banky. Svůj hovor si můžete rezervovat na virtuální pobočce od Hypotéky po webu, která je produktem Hypoteční banky. Co podniknete s časem a energií, který Vám virtuální pobočka ušetří, záleží jen na Vás.  
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze