Úvod

Spojení umění a luxusního snění - to musí dopadnout dobře!

Uměli byste si představit kombinaci krásného umění a luxusního spánku? My ano! Na konci dubna tohoto roku totiž vzniklo spojení, které by možná na začátku mohlo působit zvláštně, ale ve výsledku mělo úžasný efekt.


Uznávaná a talentem políbená umělkyně Martina Krupičková v dubnu 2018 zahájila výstavu svých obrazů a jako ideální místo si vybrala nově zrekonstruovaný multibrandový showroom LUXURY SLEEPING. Už od začátku bylo jasné, že tohle zkrátka musí dopadnout dobře!

Hned dva druhy umění na jednom místě

První a zároveň nejdéle působící showroom LUXURY SLEEPING se tak stal zázemím hned pro dvě umění současně - spojila se zde krása na zakázku a ručně vyráběných kontinentálních postelí od tradičních holandských výrobců a krásné obrazy šikovné Martiny Krupičkové, jejíž díla vkusně zdobila zdi showroomu a celé výstavě tak dodávaly tu správnou jiskru.

vernisaz Martiny Krupickove

Návštěvníci výstavy si prohlídku náramně užili. Nejenže je zaujaly nádherné postele, kterým vdechli život tradiční holandští výrobci - jako například Kuperus a Pullman, nadchly je i postele francouzské značky Treca Interiors Paris a třešničkou na dortu byla možnost poležet si na posteli z limitované edice Trump Home edition.

Spokojenost na obou stranách
Majitelka obchodu, paní Ivana Guthová prohlásila, že je velmi pyšná na skutečnost, že právě v jejich multibrandovém showroomu LUXURY SLEEPING Martina Krupičková vystavila svá umělecká díla. Pozvaným hostům tak bylo nabídnuto dvojí umění, kdy mohli obdivovat jak luxusní postele, tak i nádherné obrazy. K tomu všemu jim do ouška hrálo něžné smyčcové duo The Swans, kteří dokázali známé skladby pojmout tak, že to ještě nemělo obdoby. Spokojenost byla zaručeně na obou stranách!

showroom LUXURY SLEEPING

Proč právě Martina?

Martina Krupičková je rodačka z Ledče nad Sázavou, která strávila poslední dva roky sbíráním jednoho prestižního ocenění za druhým. V letošním roce získal její obraz „Tramvaj číslo 2“ úžasné první místo v celosvětové soutěži City Scapes Art Competition 2018. Díky svému úsilí a úspěchům Martina od loňska spolupracuje hned s několika prestižními aukčními domy.

Martiny obrazy jsou typické použitím výrazných barevných odstínů a silných tahů špachtlí na černém pozadí. Je fascinována světlem a umí čerpat z běžného života, který umí podat neotřelým a zajímavým způsobem. Náměty pro svá díla čerpá z osobních zážitků - ve výsledku se pak v obrazech odráží krajiny, města a dopravní prostředky.

luxusni postele LUXURY SLEEPING

Výstava trvá až do konce června
Pokud by vás zajímalo, jak vypadá spojení malovaného umění a umění v podobě luxusních postelí, můžete na výstavu zavítat až do konce června - do této doby bude showroom LUXURY SLEEPING výstava Martiny Krupičkové probíhat a vy si ji můžete vychutnat například z pohodlí polohovací postele. Výstavu si můžete nejen prohlédnout, ale můžete si obraz i koupit. Při pořízení postele se pak zařadíte do slosování a budete-li mít štěstí, můžete získat zcela zdarma originální obraz jako dárek. A to zní určitě zajímavě!

Na obrazovou ochutnávku z vernisáže a obrazy samotné se můžete podívat zde.


LUXURY SLEEPING

Korunní 108b Praha 10 – Vinohrady
tel.: +420 773 503 100
info@postele-LS.cz
www.postele-LS.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze