Úvod

Pojištění domácnosti a majetku pro Váš klidný spánek

Jste neklidní, kdykoli opouštíte svůj domov a odjíždíte na dovolenou, na víkend, anebo jen do zaměstnání? Promítají se do Vašich snů obavy z nečekaných událostí? Pojištění domácnosti a majetku se postará o Váš klidný spánek.


Člověk nikdy neví
Ruce zlodějů a vandalů jsou nenechavé, přírodní jevy nevyzpytatelné a čert nikdy nespí. Kdo chce svou domácnost a majetek účinně ochránit před riziky, jako je požár, vytopení, povodeň, odcizení, vandalismus a další, může si sjednat pojištění domácnosti a pojištění majetku. Pojistit si můžete nejen zařízení bytu, jeho stavební součásti, ale také vybavení domácnosti, kola, stejně jako přesně specifikované předměty, jako jsou například obrazy a další umělecká díla. Pojistit si můžete dokonce i rozestavěný dům. Když budete mít to štěstí, že žádná z pojistných událostí nenastane, jistě Vás také potěší každoroční odměna pro klienty bez pojistné události ve formě bonusu od 5% do 20 %.

Přítel v nouzi

A co když pojistná událost nastane? V tom případě se můžete plně spolehnout na nepřetržitou asistenční službu ČSOB Pojišťovna Assistance, která je k dispozici 24 hodin denně, aby Vám poradila, jak postupovat při vzniku a nahlášení škodné události. V případě potřeby navíc zajistí služby odborníka, který Vám pomůže vzniklou situaci řešit. Jak vidíte, není nadto, mít pojištěnou domácnost.

Pojištění pro Váš klidný spánek
A na kolik Vás pojištění vyjde? Když nalistujete stránky ČSOB pojišťovny, můžete si výši své pojistky spočítat on line. A nejen spočítat, ale také sjednat. Hlavní výhodou sjednání pojistky on line je, že šetří Váš čas i peněženku. Nabízí totiž slevu ve výši 20%. Navíc základní cena již zahrnuje riziko sklo all risk (pojištění proti rozbití skel a zrcadel) a riziko zkrat a přepětí (týká se spotřebičů). Další výhodu představují flexibilní limity pojistného plnění podle Vašich požadavků. Sjednejte si pojištění domácnosti nebo pojištění majetku ještě dnes, večer se Vám bude lépe usínat.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze