Úvod

Užívání střešní terasy ještě nikdy nebylo pohodlnější!

Střešní terasa je příjemným bonusem moderního bydlení a jen málokdo by odmítl příležitost ji používat. Právě terasa často slouží jako venkovní obytný prostor, který vám nabízí spoustu výhod. V současné době, která je velmi náročná a uspěchaná, každý z nás potřebuje čas od času vypnout. K tomuto účelu hledáme vhodné místečko, které se stane naším útočištěm, poskytne nám vítaný klid i zázemí.


Střešní terasa je místem, kde můžete příjemně relaxovat. Jen tak zavřít oči, nadýchat se čerstvého vzduchu a naslouchat ruchu přicházejícímu z ulice. Stejně tak střešní terasu můžete využít jako vlastní zahrádku, kterou díky tomu, že bydlíte v bytě, nemáte. Dají se zde pěstovat bylinky, se kterými připravíte ty nejchutnější pokrmy, estetickým doplňkem i příjemnou relaxací se mohou stát květiny či jiné různorodé rostliny.

Má to jeden háček
Také jste se při čtení předchozích řádků zasnili a představili si komfort nabízený střešní terasou? Už jste se viděli, jak si čtete svou oblíbenou knihu, popíjíte chutnou kávu nebo se s nadšením věnujete již zmíněnému pěstování bylinek. Ale následně jste možná dospěli k názoru, že to má jeden háček - a to v podobě nepříliš pohodlného a snadného přístupu na terasu. Spousta lidí se na střešní terasu dostává po krkolomných schodech či viklavém schodišti a se zády nepříjemně ohnutými. Jistě nám dáte za pravdu, že tohle dokáže zazdít veškerý komfort, který by vám terasa mohla nabídnout v případě, že byste se na ni dostali pohodlně a bez sebemenších překážek. A co když vám řekneme, že známe řešení, díky kterému je to možné?



Zvyšte úroveň bydlení díky střešním dveřím
Slyšeli jste již o střešních dveřích? Zatímco střešní okna jsou dávno známým standardem, střešní dveře představují pro mnoho lidí novinku. Plně prosklené střešní dveře Solara jsou konstruované pro běžný sklon a šířku schodišťového ramene, aby byl díky nim přístup na střešní terasu či zahrádku maximálně pohodlný. Kromě toho vám nabízí i celou řadu dalších výhod, které jistě uvítáte.

Elegantni vstup na krasnou stresni terasu

Ať už je vaše bydlení jakkoli moderní, díky střešním dveřím Solara interiér rázem získá mnohem větší šmrnc. Mít ve střeše zabudované elegantní dveře se jen tak nevidí, jedná se tedy o originální prvek, který se stane středobodem vašeho domova. Střešní dveře k vám domů pustí mnohem více světla, což oceníte především v případě, kdy žijete v menším bytečku - jak je známo, denní světlo prostor opticky zvětšuje a dodává mu na vzdušnosti.

Prosklene stresni dvere Solara

Plně prosklené dveře Solara disponují tepelně izolačním zpracováním, zasklením třemi skly či systémem HeatMirror. Mohou být buď posuvné, nebo výklopné. Ovládat je můžete ručně nebo pomocí elektromotoru, jehož součástí může být i bezpečnostní dešťový senzor.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze