Úvod

I Vaše parapety rozkvetou

Líbí se Vám rozkvetlé truhlíky na oknech, ale bojíte se nechtěného pádu? Našli jsme pro Vás řešení: pořiďte si zábrany květinových truhlíků od společnosti Dastech.


Rodinný dům lze skvěle oživit květinovou výzdobou, která každou nudnou fasádu promění k nepoznání. Jak ale ideálně zajistit truhlíky s květinami, aby z oken nepadaly? S praktickým a inovativním řešením přichází na trh firma Dastech, český výrobce a prodejce užitečných doplňků pro Váš rodinný dům. Společnost Dastech rozšiřuje svůj program o zahradní prvky, neboť k rodinným domům zpravidla patří také malá, či větší zahrada. Jedním ze zajímavých produktů jsou i velice užitečné nerezové zábrany truhlíků, díky nimž majitelé domků mohou během letních měsíců dopřát bezpečný venkovní pobyt i pokojovým rostlinám.


DASTECH levandule
 
Praktický pomocník
K čemu jsou zábrany květinových truhlíků určeny? Především spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu. Praktické a spolehlivé zábrany květinových truhlíků na parapetech rodinného domku jsou vyráběny z prvotřídního materiálu, jakým je kvalitní nerezová ocel. Tento vskutku nenápadný designový prvek je zákazníkům dodáván v několika rozměrových variantách a zvolit si lze i způsob uchycení.

DASTECH perunie
 
Bezpečné zábrany bez vrtání
Pokud se zákazník rozhodne pro nerez zábrany značky Dastech, čeká jej nenáročná montáž, kterou bezpečně zvládne každý manuálně zručný kutil. Pro omítkové fasádní povrchy se perfektně hodí rozporné provedení, tedy montáž bez vrtání do fasády. V tomto případě lze namontování zábran mezi špalety provést velice jednoduše, a to po zkrácení na potřebnou délku. Výhodou je tedy nejen snadná montáž, ale i estetické provedení, které ničím nenaruší exteriér rodinného domku. Montáž bez poškození a zásahu do fasády vašeho domu však není jedinou předností. K dalším výhodám, kterými rozpěrné provedení vyniká, je možnost využití i pro zateplenou fasádu.

DASTECH chvojí

Zábrany pro květinové truhlíky a další šikovné věci do Vaší domácnosti najdete na www.obchodprobydleni.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze