Úvod

Luxusní postele pro kvalitní spánek a dokonalý vzhled interiéru

Sníte o krásné posteli? Tak proč nezměnit své sny ve skutečnost a nesnít na takové posteli o ještě krásnějších věcech? Načerpejte inspiraci na naší přehlídce luxusních postelí a vyberte si tu nejlepší pro Váš spánek, ale i interiér.


Skvělé dny začínají v noci
Skvělé dny začínají ještě v noci, a to kvalitním spánkem. Jak se náš den povede, hodně záleží na tom, jak se na něj vyspíme. Každý z nás potřebuje k regeneraci jinak dlouhou dobu. Pro všechny bez rozdílu ale platí, že výběr komfortního lůžka je základním předpokladem zdravého a pohodlného spánku. Pokud nám nemá chybět životní energie, ani nás nemají trápit zdravotní problémy, pak bychom měli věnovat náležitou pozornost výběru lůžka. 

  

Estetická dominanta ložnice 
Volba postele samozřejmě nemá pouze zdravotní rozměr. Přestože většinu času strávíme na posteli potmě a v úplném nevědomí, záleží také na jejím designu. Postel je nesporně estetickou dominantou každé ložnice. Nádherným nadčasovým designem se pyšní luxusní švédské postele Carpe Diem a NYX vyrobené z přírodních materiálů. Jak by také ne, když jsou výsledkem spolupráce se světovými designéry. 

 

Postele pro celý svět
Postele a postelové doplňky Carpe Diem patří mezi osvědčené a oblíbené značky ve vyspělých zemích, jako je Norsko, Belgie, Nizozemsko, Dánsko, Finsko, Francie, Švýcarsko, Španělsko, anebo Velká Británie. Mimo Evropu se těší velké oblibě ve Spojených arabských emirátech, Kuwaitu, Saudské Arábii a Austrálii. Postele Carpe Diem pomáhají načerpat fyzickou i psychickou sílu lidem na celém světě. Dovozce luxusních postelí Carpe Diem, exkluzivních matrací a veškerého příslušenství zvučných značek pro Českou republiku je www.natynaty.cz, který mimo jiné spolupracuje s Jensen-interior, www.jensen-contract.com

  

Užijte si dokonalý komfort
Jestliže toužíte po posteli, na které si přes noc dokonale odpočinete, a která povýší Vaši ložnici na honosnou relaxační oázu, zavítejte na www.natynaty.cz. Příznivce čistého moderního designu jistě zaujme polohovací postel Saltö, která je zárukou maximálního komfortu. Romanticky založeným přátelům zdravého spánku se jistě bude líbit postel Gondola, na které se spí jako v pohádce. Čelo si můžete vybrat sami. Ke každé z postelí si můžete vybrat také matraci. 

  

Doveďte svou ložnici k dokonalosti
Pokud chcete interiér své ložnice dovést k dokonalosti, nezapomeňte jej obohatit také o elegantní nábytek a příslušenství. Švédské polštářky a povlečení mnoha barev a vzorů Mimou Vaši ložnici neobyčejně zútulní. Přejeme Vám ty nejkrásnější sny!

www.natynaty.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze