Úvod

Ideální podlaha do obývacího pokoje? Plovoucí vinylová

Lámete si hlavu nad tím, jakou zvolit podlahu do obývacího pokoje, protože se Vám stále nedaří nalézt vhodný kompromis mezi reprezentativním vzhledem, praktickými užitnými vlastnostmi a příznivou cenou? Vyzkoušejte novinku – plovoucí vinylovou podlahu, která v sobě spojuje přednosti plovoucí i vinylové podlahy, a nebudete litovat.


Spojení výhod vinylové a plovoucí podlahy
Vinylová podlaha se díky svým vynikajícím užitným vlastnostem těší čím dál větší oblibě. Plovoucí podlaha zase představuje jedno z nejoblíbenějších konstrukčních řešení. Tyto skutečnosti inspirovaly předního výrobce vinylových podlah, společnost Fatra, aby spojil přednosti obou podlah do jednoho řešení. Plovoucí vinylová podlaha Fatraclick si Vás získá nejen velice příznivou cenou a elegantním vzhledem, ale také svým konstrukčním řešením, které umožňuje snadnou a rychlou pokládku.

vinylova plovouci podlaha - dekor Kastan beleny

Snadná a rychlá pokládka
Patentovaný zámkový systém „Uniclic“ zaručuje nenáročnou instalaci, která nevyžaduje použití žádného složitého nářadí, ani větší zkušenosti s pokládkou. Pokládku proto bez problémů zvládne každý. Nevěříte? Podívejte se na instruktážní video společnosti Fatra.



Jak vidíte, stačí jen „klikat“! Navíc ihned po položení je vinylová podlaha Fatraclick připravena k provozu. Žádné dlouhé čekání, hned po ní můžete chodit a klidně i dupat. Tento druh podlahy je odolný i vůči velké zátěži.

vinylova plovouci podlaha - dekor Dub africky

Krásný vzhled a praktičnost
Zatímco nenáročnost pokládky zaujme především pány, dámy více ocení krásný vzhled umožňující volbu z mnoha moderních vzorů, které věrně imitují dřevo a kámen. Mezi nejoblíbenější odstíny patří Dub cappuccino, Dub toskánský, anebo Kaštan bělený. Z kolekce 19 vzorů Fatraclick lze navíc vytvářet kreativní kombinace. Co paní domu rovněž potěší, jsou její vlastnosti, jako vysoká odolnost i snadná údržba. A protože dámy mají rovněž rády teplíčko pěkně od nohou, ocení i další vlastnost vinylové podlahy – vhodnost pro podlahové topení.

vinylova plovouci podlaha - dekor Dub toskansky

Zvuková izolace součástí podlahy!
Když už jsme u výčtu předností, nesmíme opomenout ani vynikající zvukově izolační vlastnosti, které podlaha má i bez nutnosti dodatečné izolace. Izolační vrstva je totiž součástí podlahy FatraClick. Skladba podlahy je jednoduchá. Pod příjemnou nášlapnou vrstvou s dekorační fólií se ukrývá HDF vrstva se zvýšenou odolností vůči vlhkosti a dále korková vrstva zajišťující zvukovou i tepelnou izolaci.

logo FATRACLICK

Objevte vynikající vlastnosti vinylové plovoucí podlahy také Vy. Více informací se dozvíte na stránkách www.fatrafloor.cz nebo ve virtuálním showroomu společnosti Fatra.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze