Úvod

Interiérová svítidla - zářivé klenoty Vašeho domova

Chybí Vašemu interiéru jiskra? Působí smutným, anebo neúplným dojmem? Pak mu nejspíš chybí ty správné doplňky. Poradíme Vám, kde pořídíte osvětlovací prvky, které ve dne příjemně dotvoří Váš interiér, a večer v něm vykouzlí útulnou atmosféru.


Setkání pod světly 
Obývací pokoj je místem setkání všech členů, ale také přátel rodiny. Jeho reprezentativní tvář si proto zaslouží osadit těmi nejkrásnějšími svítidly. Při osvětlovaní obývacího pokoje začněme tím nejdůležitějším, a to stropním svítidlem. Estetickou hodnotu moderně pojatého interiéru povznese elegantní závěsný lustr. Lustr Violette zdobený čirými a růžovými odlesky, od kterých se svit žárovek rozlévá do prostoru, bude místnosti hrdě vévodit. 

                                   

Zpříjemněte si všední večery
Také lustr Violette má svou rodinu. Vkusné nástěnné svítidlo Violette je ideální k vytvoření důvěrné atmosféry. Pokud ale potřebujete pracovat na počítači, anebo chcete relaxovat u televizní obrazovky, milou společnost Vám ráda udělá stylová lampička. Krásné světelné sady Vám zpříjemní i ty nejvšednější večery. Nehledě na to, že představují osvědčené řešení, jak vkusně sjednotit interiér. Stačí si jen vybrat druh světel, který bude Vašemu interiéru nejvíce slušet. 
  

Světla na dobrou noc
To, že v ložnici trávíme většinu času potmě, ještě neznamená, že by si nezasloužila krásná světla. Světelná kolekce Moulin Rouge navodí ve Vaší ložnici romantickou atmosféru. Svou ložnici můžete zkrášlit také světelným obrazem. Místo počítání oveček můžete zkoumat abstraktní tvary, anebo se zahledět do nočního San Franciska. 

                          

Rozsviťte celý dům
Světla do obývacího pokoje, pracovny a ložnice, to byla jen malá ochutnávka ze světelného menu obchodu Palnas.cz, který nabízí světla pro celý dům. Pokud tedy potřebujete také osvětlení kuchyně, osvětlení koupelny, anebo venkovního osvětlení, rozzařte svůj domov světly od předních výrobců, jako je například Paul Neuhaus, Leuchten Direkt, Nordlux, Cleoni, nebo Ideal Lux. A jestliže nechcete svítit pánubohu do oken, osaďte světla Palnas úspornými světelnými zdroji. 

      

Za hranicemi interiéru
Za domovními dveřmi umělé světlo nekončí. Zahradní osvětlení nejenže dodá Vaší zahradě neobyčejné kouzlo, ale má i svůj bezpečnostní aspekt. Tak proč si kromě domu neosvětlit také cestičku k domovu? Vyberte si z bohaté nabídky zářivých klenotů pro Váš interiér i exteriér na www.palnas.cz, www.svitidla-led-lighting.cz nebo www.styl-bydleni.cz.

www.palnas.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze