Úvod

Interiéry jinak aneb zkuste nástěnné obkladové panely

Když chcete změnu v bydlení, není třeba hned uvažovat o stěhování. Stačí sáhnout po jiném účinném řešení a tím je změna vzhledu stávajícího bytu. Jednoduchým řešením jsou nástěnné obkladové panely. Využít je můžete v moderních interiérech i venkovských domech a věřte, proměna bude dokonalá!


Nástěnné panely oživí jakoukoliv místnost
Žádný z nás neumí vše, žádný nerozumí všemu. A každý není zručný kutil. Proto existují specialisté ve svém oboru. Líbí se vám originální nástěnné panely? Víte, kam je chcete, jaký typ a barevný odstín, ale nejste si jisti svou volbou? Potom je čas obrátit se na odborníky. Zkušení profesionálové ze společnosti Interiordoors.cz vám pomohou s návrhem, výběrem materiálů, ale také se samotnou realizací, tedy rekonstrukcí a úpravou interiéru.

stenovy obkladovy panel Forestina

Designové nástěnné panely lze podle typu použít nejen na stěny, ale také na stropy,
a realizovat tak můžete změnu kuchyňských jader, nebo jakékoliv místnosti v bytě. A nejen
v bytě, panely jsou vhodné i pro komerční prostory např. hotelové pokoje, chodby, školy, veřejné budovy. Díky své speciální antibakteriální úpravě nacházejí uplatnění také
v nemocnicích a lékařských zařízeních. Interiordoors.cz zajišťuje exklusivní prodej různých variant panelů norské skupiny Byggma Group, panelů, které jsou známé svou kvalitou zpracování, životností i luxusním vzhledem.

okladove panely v obyvacim pokoji

Jak na to a které vybrat?

S moderními norskými nástěnnými obkladovými panely je tedy, také vzhledem
k jednoduchému systému a rychlé montáži, snadno řešitelná každá rekonstrukce interiérů. Oproti běžným obkladům a práce s nimi, přinášejí tyto panely i časovou a finanční úsporu, což určitě každý zájemce ocení.

obkladove panely v koupelne

U každého druhu obkladových nástěnných panelů lze zvolit ze širokého výběru motivů
a barevného provedení. Základem je však volba typů samotných desek: do kuchyní
a koupelen se hodí nejlépe vodovzdorné panely FIBO-TRESPO, jsou snadno udržovatelné
a odolné vůči plísním i vyšším teplotám.

obkladove panely do vlhkych mistnosti

Dřevovláknité desky HUNTONIT s pěti nátěry barvy pak představují řešení pro finální úpravu stěn a stropů, přičemž povrchovou úpravu je možné také provádět až při realizaci. K těm ekonomicky nejpříznivějším patří stěnové panely FORESTIA, které jsou potaženy ekologickou folií. Povrch s touto úpravou odpuzuje prach a špínu, a navíc je lze po čase
i přetřít jinou barvou a získat tak nový vzhled stěn. Ovšem verzí panelů je mnohem více, například s vinylovou nebo papírovou tapetou.

Každý má o svém bydlení vlastní představy a obkladové nástěnné panely mohou některé
z nich beze zbytku splnit. Navštivte tedy stránky www.interiordoors.cz a inspirujte se!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze