Úvod

JURA - nejlepší kávovar do firmy

Kávovar ve firmě představuje v současné době zažitý standard. Zaměstnanci si již zvykli na to, že si během pauzy mohou dopřát čerstvou kávu přesně podle své chuti. Nemluvě o tom, že debaty u kávy k rušnému firemnímu životu zkrátka patří.


Káva dokáže povzbudit, dodat energii, zvednout náladu nebo prostě jen zlepšit den. Zatímco někdo si rád pochutná na espressu, jiný dá přednost latté, další neodolá cappuccinu. Každá firma, ať už je malá a čítá jen hrstičku zaměstnanců, nebo je velká a počet pracujících lidí dosahuje několik stovek, potřebuje kávovar. Asi nejlepší volbou je švýcarská značka JURA, jejíž ambasadorem je populární tenista Rogger Federer!

Automatické espresso nebo káva z kapsle?

Uvažujete-li nad pořízením kávovaru do vaší firmy, jistě budete řešit jedno důležité dilema: kapsle nebo čerstvě namletá káva? Tahle otázka stojí na samotném začátku, a dokud v ní nebudete mít jasno, nepohnete se z místa. Ptáte-li se, zda je lepší vsadit na kapsle nebo dát raději přednost automatickému espressu, pak jste na správném místě.
Obě varianty mají bezesporu svá pro a proti. Milovníci kávy nám ale jistě dají za pravdu, že čerstvá káva je čerstvá káva. Jedině ta dokáže přinést ten pravý požitek a to v podobě vynikající chuti i dokonalé vůně.
kava pro vsechny
Proč jsou automatická espressa lepší?

Dobrá otázka! Kdekdo by si mohl myslet, že jsou kapslové kávovary praktičtější, pohodlnější nebo dokonce levnější. Popravdě? Nejsou! Zásadní nevýhodou je vyšší cena za jeden šálek kávy. Určitě s námi budete souhlasit, že když si budete chtít dát v práci kávu na posilněnou nebo na probuzení, nebudete chtít utrácet 8-15 korun za jeden jediný šálek. Vezmete-li v potaz, že si zaměstnanec na kávu během pracovní doby zajde i 3x, rázem se výdaje vyhoupnou na částku pohybující se kolem 45 korun za jediný den!
A to je fakt hodně. A teď si představte, že díky automatickému espressu výdaje za jeden šálek kávy snížíte i více jak o polovinu! Automatická espressa jsou schopna připravit jeden šálek čerstvé výběrové kávy za cenu 3-5 korun! A to už je velký rozdíl.

Jak vybrat kávovar do firmy?

Dobře - už se nám podařilo přesvědčit vás, že to jediné, co vaše firma nutně potřebuje, je kávovar JURA. Teď ale přichází na řadu další otázka: jak vybrat správně?! I s tím vám můžeme pomoci!
Máte-li menší firmu, doporučujeme kávovar JURA E8. Jedná se o nejčastější volbu malých firem se zátěží cca 10.000 káv za rok. Kávovar JURA E8 se pyšní pulsním propařením kávy, velkou nádobkou na odpad, vodu i kávu nebo velkým barevným displejem pro opravdu jednoduché ovládání. Díky funkci Smart filtr si sám hlídá opotřebení filtru a funkce OneTouch zaručuje ovládáním jedním jediným stiskem.

kavovar JURA E8

Pro středně velké firmy se zátěží cca 20.000 káv za rok, je trefou do černého kávovar JURA WE8, jehož robustní konstrukce a praktické funkce vám jistě vyrazí dech. Nechybí funkce OneTouch pro ovládání jediným stiskem, barevný displej zcela v češtině, několik uživatelských úrovní nebo chytrý Smart filtr.
kavovar JURA WE8

Investice, která se vám vrátí
Kávovar JURA je to nejlepší pro vaši firmu. Výrobce vám teď navíc nabízí i bonus v podobě prodloužené záruky, a to i v případě nákupu na IČO. Samozřejmostí je nejlepší firemní servis. Investice do kávovaru se vám vyplatí, především pak díky nízké ceně za jen šálek kávy, přičemž návratnost se pohybuje v rozmezí 6-12 měsíců.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze