Úvod

Jak dětem vybrat patrovou postel?

Patrové postele představují osvědčené řešení při zařizování sourozeneckých pokojíčků. Jak tento nábytek správně vybrat? Které parametry jsou ty nejdůležitější? A kde načerpat inspiraci?


Bezpečnost, komfort, design
Bezpečné provedení, zajištění dostatku komfortu nejen během spánku, ale také při vstávání a uléhání, to jsou základní aspekty, jimiž bychom měli při výběru patrové postele začít. Zvláště důležité je, aby byla horní část palandy vybavena bočnicí předcházející pádu z postele. Nábytkové hrany by neměly být ostré. Dalším podstatným parametrem je design, přece jen postel je dominantou dětského pokoje. V internetovém obchodě Nabytek-nej.eu nás zaujala bohatá nabídka patrových postelí v pěkném moderním designu.

detska patrova postel Hilda

Bílá s úložným prostorem

Jako první nás svým zajímavým vzhledem okouzlila dětská patrová postel Hilda 1, která svádí nejen ke spánku, ale také k dětským hrám. Ve dne prolézačka, loď, úkryt, domeček, přes noc pohodlná postel. Odolná konstrukce a zaoblené hrany garantují stabilitu a bezpečnost. Velmi praktický je také úložný prostor, který lze využít k uložení lůžkovin nebo dětských pokladů.

drevena palanda z borovice

Dřevěná palandová klasika
Pokud preferujete krásu přírodního dřeva, klasická palanda z masivu borovice (dřevo lze mořit), která v místnosti navodí neobyčejně útulnou atmosféru, je Vašim malým nocležníkům k službám. Praktickou součástí konstrukce je úložný prostor v podobě dvou hlubokých šuplíků. Součástí postele jsou též lamelové rošty a PUR matrace.

patrova postel Nelia

Barva? Nechte děti vybrat!
Děti ocení, když se na výběru své postele budou moci samy podílet. Díky možnosti volby z několika odstínů čel a dvířek zasazených do bytelné konstrukce postele Nelia jim můžete dát vybrat barvu. Uvidíte, jak je to potěší. Až povyrostou, lze postel rozložit na dvě samostatná lůžka. I tyto postele jsou standartně dodávány včetně roštu a matrací.

Kam pro více inspirace

Více inspirace, jak vybrat Vašim dětem kvalitní a stylovou patrovou postel, najdete na stránkách www.nabytek-nej.cz. A pokud budete chtít, můžete si zde vybrat postel i Vy. Sortiment specializovaného obchodu s nábytkem je velmi pestrý a nabízí kompletní vybavení domu od ložnice až po jídelnu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze