Úvod

Jaké dárky opravdu potěší? Nápadité a stylové!

Také máte pocit, že čas neuvěřitelně rychle utíká? Že Vaši rodiče, prarodiče, přátelé a ostatní mají snad každou chvilku narozeniny, ale Vám už dochází fantazie a vůbec nevíte, jaké dárky jim koupit? Navštivte specializovaný dárkový obchod, kde si určitě vyberete.


Vkusné bytové doplňky
Nejvíce radosti uděláme svým blízkým dárkem, ve kterém se nám podaří spojit krásné s užitečným. Vkusné bytové doplňky, jako jsou designové hodiny nebo stojany na knihy či časopisy, nikdy nezklamou. Chce to jen vědět, v jakém stylu má obdarovaný zařízený interiér. Mezi šikovné dárky rovněž patří doplňky do koupelny. Udělejte tedy radost elegantním dávkovačem mýdla, praktickou poličkou nebo koupelnovým zrcadlem. Neméně osvědčené dárkové tipy představují kuchyňské potřeby.

Doplnky do koupelny

Šperkovnice v nevšedním designu
Hledáte inspiraci na dárek pro dámu? Šperkovnice potěší bytost něžného pohlaví v každém věku. Chce to jen zvolit ten správný design. Milovnice pejsků jistě zaujme šperkovnice v podobě pudla. Ženy, které si potrpí na originální nápady, ocení vzhled tříramenného lustru, slavné věže Big Ben, nebo třeba labutě. Náš tip: Šperkovnice a šperky patří k sobě, tak proč nekoupit ještě náušnice nebo prstýnek a nevytvořit malý dárkový set?

Sperkovnice

Čokoláda zahřeje nejen u srdce
Milují Vaši blízcí sladké? Pokud je chcete potěšit, a být zároveň originální, zabalte jim k narozeninám či svátku namísto klasické bonboniéry horkou čokoládu. Ta je totiž zahřeje nejen u srdce, ale také v bříšku. Tento nevšední dárek má ještě jednu výhodu, a to, že obdarovanému déle vydrží. Sníst krabičku čokoládových bonbonů může být otázkou okamžiku, znáte ale někoho, kdo by dokázal vypít dvacet šálků horké čokolády za sebou? I když pravda, italská horká čokoláda cioconat chutná opravdu skvěle.

Italska horka cokolada

Více nápadů na dárky najdete na stránkách e-shopu www.bsstyle.cz. Přejeme Vám, ať uděláte hodně radosti! A nezapomeňte ani sami na sebe.
bsstyle logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze