Úvod

Vezměte za ty správné dveře, poznáte je podle značky

Dokončujete nebo rekonstruujete své bydlení? Pak nezapomeňte, že pořízení interiérových a vchodových dveří, stejně jako položení kvalitní podlahové krytiny, patří mezi základní předpoklady Vaší spokojenosti s finálním výsledkem. Víme, kde pořídíte obojí pěkně v pohodě na jednom místě a navíc s kompletním servisem.


Když dveře, tak značkové
Majitelé domů, kteří hledají spojení kvality, dlouhé životnosti a pěkného vzhledu, dávají přednost dveřím ověřených značek, jako je například PRÜM, vyhledávaná německá značka známá nejen vynikající kvalitou, ale také širokou nabídkou materiálů a zpracování dveří. Dřevěná dýha, lamino, fólie, lak i masiv, každý z těchto materiálů má své přednosti.
Velké oblibě se těší dřevěná dýha a lamino, provedení, která se pyšní krásným vzhledem, a přitom jsou cenově příznivější než celodřevěné dveře, které zase ocení ti nejnáročnější zákazníci. Cenově velice příznivé řešení přinášejí foliované dveře, u nichž dále oceníte snadnou údržbu. Nabídku provedení dveří uzavírají lakované dveře s povrchem z vysoko jakostního akrylového laku, které jsou také velmi oblíbené, jak nám potvrdil přední dodavatel - společnost Gorgony Olomouc specializující se již 19 let na dveře a zárubně této značky, které dodává nejen v rámci Olomouckého kraje, ale po celé České republice. Co se výrobců dveří týče, vedle značky PRÜM jsou často žádané také dveře SAPELI, TWIN a M&T.

Náš tip: Využijte výprodeje designových dveří se slevami až 70%. Vždy je lepší šetřit na ceně než na kvalitě.

Kvalitní dveře Vám nabízí společnost Gorgony Olomouc

Vezměte to od podlahy

Nejsou to však jen vysoce kvalitní interiérové a vchodové dveře a zárubně, co Gorgony Olomouc svým zákazníkům nabízí, součástí sortimentu je i velmi široká nabídka podlahových krytin včetně koberců. Laminátové plovoucí podlahy, dřevěné třívrstvé podlahy, lina, PVC, velký výběr bytových zátěžových a kusových koberců a dalších krytin od světových výrobců, jako je například Quick Step, Berry Floor, anebo Steier parkett, zde najdete.
Co vedle možnosti nákupu dveří a podlah na jednom místě dále oceníte, to je kompletní portfolio služeb, tedy nejen prodej, ale i konzultace, zaměření, odborná pokládka, montáž – jednoduše veškeré služby pro všechny, kteří zařizují nebo obnovují své bydlení od podlahy. Pokud mezi ně patříte a chcete kvalitu materiálu i provedení, už víte, koho se obrátit.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze