Úvod

Jarní akce Sapeli: 15% sleva na zárubně Normal

Zárubně Normal sympatické napojením vodorovných a svislých dílů pod úhlem 45° představují oblíbené řešení navazující na tradiční interiérový design. Majitele interiérů, kteří rekonstruují nebo dokončují své bydlení, proto jistě potěší jarní akce Sapeli umožňující získat všechny typy zárubní Normal o 15% levněji.


15% dolů u všech zárubní Normal
Příjemnou slevu ve výši 15% nabízí svým zákazníkům přední prodejce značkových dveří Sapeli – DODO for life, a to na všechny zárubně Normal: NORMAL PRAKTIK, NORMAL, HARMONIE NORMAL, OKZ NORMAL, stejně jako na rámovou zárubeň NORMAL.

Oblíbené napojení na pokos
Zárubně Normal s napojením tzv. na pokos (jedná se o napojení vodorovných a svislých dílů pod úhlem 45°) pro jejich klasický přirozený vzhled s oblibou využívají stavebníci zejména při rekonstrukcích, ale také případě realizace novostaveb.

Náš tip: ZÁRUBNĚ OKZ NORMAL s tzv. obložkovou zárubní přinášejí unikátní řešení pro renovaci Vašich stávajících kovových zárubní, které jsou častou součástí panelákového bydlení.

Akce platí do 30.4.2015!
Výhodná nabídka se vztahuje na zakoupení celého dveřního kompletu (dveře + zárubeň). Slevu lze přitom uplatnit na libovolnou tloušťku stěny. Ovšem pozor, tato akce je časově omezená: platí od 1. 3. až do 30. 4. 2015 – tedy do pálení čarodejnic. Pokud chcete normální zárubeň s normální slevou, pospěšte si proto rychle na prodejnu dveří Sapeli!

Moderní dveře pro všechny
Pro příznivce výhodných cenových nabídek máme ještě jednu dobrou zprávu, a to, že další akce Sapeli umožňuje získat jedno nejoblíbenějších řešení předních architektů a designérů - moderní bezpolodrážkové dveře se závěsy zdarma. Díky této nabídce ušetříte 1700 Kč na každém kompletu. Moderní dveře v atraktivním designu si tak může dopřát každý.

Nyní dveře Sapeli dostupné všem, ušetříte až 1.700,- Kč na každém kompletu

Více informací o obou akcích na dveře Sapeli najdete na stránkách www.dodo-dvere.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze