Úvod

Kávovary Nivona – špičková kvalita pro ten nejlepší požitek z kávy

Kdo má rád dobrou kávu, chodí do své oblíbené kavárny nebo si uvědomí, že by v jeho domácnosti již neměl chybět přístroj na její výrobu. Vždyť co může být lepšího, než si vychutnat skvělou kávu v pohodlí domova v okamžiku, kdy na ni máte největší chuť. Jaký kávovar je však vybrat? V první řadě ten, který je již v základu vynikající po všech stránkách.


Výsledkem švýcarské kvality a německé preciznosti je Nivona
Německá společnost Nivona propojila to nejlepší – švýcarskou kvalitu vnitřních funkcí a designu s německou koncepcí a technologiemi. Nivona je již osvědčeným hráčem v této oblasti, a tak není divu, že její kávovary patří ke špičce na světové úrovni. Jsou sice primárně určeny pro domácnost, ale díky svým profesionálním výkonům si našly své místo i v kavárnách, kancelářích, či firmách.

domaci kavovar NIVONA

Mám velmi jednoduchý vkus… spokojím se jen s tím nejlepším
Když tato slova Oscar Wilde pronášel, byla ještě dlouhá doba ke zrození kávovarů značky Nivona. Přesto jsou naprosto výstižná i ve spojení s nimi. Nejprodávanější přístroj, který rok 2016 přinesl, byla novinka, která vznikla vylepšením řady 7XX – špičkový německý kávovar Nivona NICR 758 CafeRomantica. Kávovar kromě mnoha dalších funkcí disponuje ovládáním přes jedno tlačítko (One Touch), systémy Aromatica a Aroma Balance, výkonnou napěňovací tryskou pro mléčné nápoje; lze ho také kompletně nastavit i pomocí chytrého mobilního telefonu/tabletu, přes funkci Bluetooth. Výsledkem je vyvážené, dokonalé, aromatické espresso, nebo některý z dalších oblíbených nápojů. Nespornými výhodami jsou i komunikace probíhající v češtině, tichý chod, moderní design a skvělá cena… to vše vás utvrdí v tom, že tento model je pro vás ten pravý.

kavovar nivona

Když je káva vášní i na pracovišti
Tak není zapotřebí dlouho hledat. Profi řada kávovarů pro domácnost společnosti Nivona je připravena splnit veškeré nároky, a tak je vhodná jak do náročných domácností, tak především do menších firem nebo kanceláří. První v profi řadě je kávovar Nivona NICR 1030 CafeRomantica, u kterého opět nechybí ovládání přes Bluetooth, české menu i následná komunikace, jedno tlačítko pro přípravu nápojů, velké zásobníky na kávu i na vodu, systém Aroma Balance, ani možnost nastavení hrubosti mletí. Obsluha je jednoduchá, intuitivní, navíc kávovar vykazuje zátěž až 50 tisíc káv a možnost naprogramování také vlastních nápojů. Rozhodnete-li se pro něj, určitě se ve vaší firmě nezastaví.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze