Úvod

Jídelní stoly a židle do moderní kuchyně

Myslíte si, že do moderní kuchyně se nejlépe hodí trendy barový pult v doprovodu dvou designových židlí? Ano, toto řešení skutečně kuchyním sluší. Má však malý háček. Nikdy Vám nezajistí tak vysoký komfort stolování jako jídelní set zkompletovaný ze stolu a židlí.


Jídelní kout je srdcem domova
Módní vlna, kdy klasický jídelní kout musel ustoupit barovému pultu, pomalu ale jistě, odplouvá. Staré dobré řešení v podobě jídelních stolů a židlí se opět vrací zpět do moderních kuchyní. Již pravěcí lidé moc dobře věděli, že společné stolování je základem spokojeného rodinného (v tomto případě spíše tlupového) soužití. Klasický jídelní stůl se pochopitelně objevil až mnohem později. Stal se však neodmyslitelnou součástí rodinného stravování, což mu vydrželo po staletí. Ani v dnešní době není žádným přežitkem. Jídelní stůl zůstává dominantou jídelního koutu, který společně s komfortními jídelními židlemi vytváří hřejivé srdce celého domova. Že to všechno moc dobře víte, a proto hledáte jídelní nábytek, který by Vaší rodině zpříjemnil ty nejkrásnější chvíle, kdy jste všichni spolu? Pak zavítejte na stránky internetového obchodu www.obchod.strakos.eu, kde si můžete vybrat z mnoha modelů jídelních stolů, židlí, ale i hotových jídelních setů. Jako první nás zaujala bohatá nabídka pevných a robustních stolů z masivu bukového dřeva nebo olše v různých rozměrech i tvarech. Základem hranatých, oválných, či kulatých stolů je robustní konstrukce z masívu přírodního dřeva. Vrchní deska je vyrobená z dýhy, nebo lamina. 
Náš tip
: praktické rozkládací stoly s možností volby lakování.

     

Vyberte si, po čem Vaše kuchyně touží
Také správná jídelní židle by měla něco vydržet. Zátěžové židle z masivu, které se vyrábějí z 100% přírodního tvrdého dřeva, bez problémů unesou i strávníka, který váží 120 kilogramů. Díky možnosti volby laku i vzoru čalounění z pestré nabídky vzorníků si můžete vybrat židle, které svým vzhledem elegantně zaplují do Vašeho jídelního koutu či jídelny. Kromě klasických čalouněných či celodřevěných židlí zde najdete také taburety, nebo židle s opěrkou pro ruce, ale i židle vhodné k barovému pultu. 
Náš tip: celočalouněná židle K19 s moderním černým designem Vám poskytne neobyčejný komfort. Oblíbenou a praktickou variantou je pořízení kompletního jídelního setu. U Strakoše si ho můžete dokonce i sami poskládat. Výběr záleží jen na Vás. Věříme, že v obchodě www.obchod.strakos.eu najdete přesně to, po čem Vaše kuchyně i rodina touží. Příjemný nákup a hodně krásných chvil u společného stolu!

www.obchod.strakos.eu

Seriál: Moderní kuchyně

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze