Úvod

Kávovar zdarma - Unikátní projekt ve spolupráci s italským výrobcem!

Milovníci kávy, nenechte si uniknout tuto jedinečnou příležitost. Kupte si kapsle s lahodnou kávou, čajem a jinými nápoji a získejte kávovar zdarma. Nejedná se o jen tak ledajaký kávovar, ale o designový kousek z italské produkce.


Oblíbené kávovary na kapsle 
Kávovary na kapsle se těší rostoucí oblibě, a to především díky tomu, jak geniálně dokáží skloubit snadnou přípravu nápojů s celkovou minimální údržbou. S pomocí kapslového kávovaru si každý zvládne doma připravit espresso, jako ve své oblíbené kavárně. 

Kapsle s kávou vynikající chuti
Káva italského výrobce Covim je známá svou vynikající chutí i stálou kvalitou. Covim působí na trhu již mnoho let, zná tak své zákazníky a jejich potřeby a díky tomu vyvinul tento italský výrobce kapsle s jedinečnou technologií. Uvnitř kapsle najdete opravdu kvalitní, optimálně namletou, značkovou praženou kávu. Italský výrobce Covim zahrnul do výroby kapslí nejen několik druhů kvalitních káv – Gold Arabica, Granbar, Orocrema, ale také čaje a různé speciality – jednou z nich je například v Itálii stále oblíbenější ženšenová káva.

Kávovar zdarma
Nás však nejvíce zaujalo, že když si nyní koupíte kapsle Covim pro přípravu oblíbených nápojů, dostanete k nim hned kávovar zdarma

                          
Designový a spolehlivý Maki Nero
Kapslový kávovar Maki Nero
představuje skvělé spojení nejvyššího uživatelského komfortu a jedinečného italského designu. Je jednoduchý a elegantní. Díky tomu se hodí do každého interiéru. Designový italský kávovar Maki Nero se stabilním profesionálním tlakem se pyšní kombinací oblíbené matné černé a chromu. Stabilní tlak zajišťuje gumové těsnění, jako u profi strojů, a stejně jako profesionální baristé, Maki Nero využívá systému „start stop“, díky němuž si vždy připravíte kávu přesně podle vašeho gusta. 

              

Jak přístroj funguje
Jednoduché fungování je zárukou nejlepší přípravy. Kapsle jsou uzavřené filtračním papírem, který zabezpečuje rovnoměrné rozložení tlaku vody na celý povrch kávy. Spodní část kapsle má pak malé sítko, opět jako profi přístroje. Jen pro zajímavost, ani odborníci při ochutnávce nepoznali, že jejich kávu připravil domácí uživatelsky přátelský Maki Nero, a nikoli profesionální přístroj.

    

Získejte svůj kávovar 
Také jste zatoužili po tomto šikovném pomocníkovi, který Vám doma připraví espresso jako v té nejlepší kavárně? Jednoduše si objednejte kávu a kávovar máte zdarma. Při první objednávce si objednáte předem definované kapsle za běžnou cenu – díky tomu máte šanci ochutnat celou škálu produktů Covim. Kávovar Maki Nero dostanete k první objednávce kapslí zadarmo. Objednávejte si svůj kávovar zdarma na www.kavovarzdarma.cz. Myslete na to, že se jedná o unikátní investici do reklamy, nabídka je proto pochopitelně časově omezená.

www.kavovarzdarma.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze