Úvod

Nanogranitový dřez vypadá stále jako nový!

Už Vás nebaví neustále drhnout svůj kuchyňský dřez a odstraňovat z něho nekonečné mapy od zaschlých kapek vody? Pořiďte si takřka bezúdržbový nanogranitový dřez, který se stane ozdobou Vaší kuchyně!


Maximální hygiena a minimální údržba 
Maximální hygiena a minimální údržba. To jsou společně s překrásným elegantním vzhledem nejvýstižnější synonyma moderních nanogranitových dřezů. Nanogranitové dřezy představují světovou novinku, kterou nedávno začal vyrábět renomovaný výrobce granitových dřezů Schock. Jeho dřez CRISTADUR vnesl doslova revoluční vlnu do světa dřezů. Nekompromisně je totiž předstihl ve snadnosti údržby a hygieny, za což vděčí svému jedinečnému patentovanému složení. Dřez se výborně čistí díky svému neuvěřitelně hladkému dosaženému speciální technologií – nanotechnologií. Dřez  Schock Cristadur při pouhé symbolické údržbě totiž vypadá stále jako nový. Pokud si jej pořídíte, můžete bez obav zapomenout na odstraňování zaschlých kapek vody, fleků  či škrábanců. Antibakteriální stříbro, které je obsažené v celé ploše a tloušťce dřezu, se zase postará o zničení všech bakterií již v zárodku a spolehlivě zabrání jejich množení.

          

Pořiďte si unikátní dřez 
Cristadur vyrobený pomocí nanotechnologie, to zní tajemně, že? Možná si říkáte, co tyto pojmy vlastně přesně znamenají. Cristadur je speciální materiál, jehož základ tvoří velmi jemně zpracovaný křemen. K výrobě dřezů ho používá pouze Schock. Nanotechnologie představuje výrobní postup, při kterém se do produktů přidávají nanočástice vybraných kovů, v tomto případě stříbra. Díky přidanému stříbru pak dřezy vyráběné nanotechnologií získávají další užitné vlastnosti, jako je právě antibakteriálnost. Dřezy Schock se vyrábějí výhradně v Německu a procházejí náročnou několikastupňovou kontrolou kvality. Svým majitelům se vedle vysoké kvality a snadné údržby dále odmění praktičností užití a svým krásným vzhledem. V kuchyni s granitovým dřezem Schock prostě radost vařit. O jeho nanogranitové inovaci ani nemluvě! Chcete, aby se unikátní dřez Cristadur stal praktickou ozdobou také Vaší kuchyně? Zavítejte na www.suite.cz, což je přímé zastoupení německého výrobce Schock, které působí na českém trhu více než 10 let. Jistě oceníte jejich profesionální osobní přístup, péči, poradenství a servis. Kromě dřezů si zde můžete vybrat z nabídky designových vodovodních baterií a příslušenství.

www.suite.cz

Seriál: Moderní kuchyně
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze