Úvod

V čistém domě zdravé děti! Vysavače Vorwerk.

Děti si nejvíce hrají na podlaze, která je bohužel místem, kde se usazuje nejvíce prachu, alergenů a dalších nečistot z celé domácnosti, ať už se jedná o koberec, nebo pevnou podlahovou krytinu. To všichni rodiče dobře vědí, a proto se snaží udržovat podlahu co nejvíce čistou. Jak toho dosáhnout s minimem námahy a maximálním výsledkem? Přeci s efektivními pomocníky!


Efektivní vysavač koberec i vyklepe
Těmito pomocníky nemáme na mysli děti samotné, nýbrž úklidové domácí spotřebiče, které podlahu dokonale vyčistí. Zejména koberec je nutné důkladně zbavit všech nečistot a alergenů, aby si děti nehrály v nezdravém prostředí, způsobujícím astma a další zdravotní problémy. Vysavače se však nedostanou až do spodních konečků vláken, kde je nejvíce nečistot, a proto doporučujeme koberec před vysátím také vyklepat.
Příliš pracné, říkáte? A v případě celoplošného koberce prakticky nereálné? Pokud si vezmete k ruce pomocníka s rotačními kartáči, bude to hračka. Vysavač Vorwerk VK150 s rotačním vyklepávacím kartáčem EB370 koberec nejen vyčistí, ale také vyklepe.

vysavac Vorwerk VK150

Precizní úklid snadno a rychle
Vysavač Vorwerk si poradí také s úklidem pevných podlahových krytin, od parket až po lamino. Když vyměníte nástavec s rotačním vyklepávacím kartáčem za nástavec SP530, bude Vaše podlaha nejen vysátá, ale také vytřená. Stačí jen přidat kapku vody a saponátu a podlaha v libovolné místnosti bude zářit čistotou. A protože je tento pomocník nejen ultrašikovný, ale také ultralehký, při úklidu se nenadřete a zbude Vám více energie na hry s dětmi.

Nastavec na pevne podlahy

Sladký spánek bez prachu
Dalším místem, kde naše děti tráví velké množství času, je lůžko. Zde představují velkou hrozbu pro jejich zdraví prach a alergeny usazené v matraci. Také zde můžete zapojit do akce rotační kartáče Kobold EB370, které spolu s vysavačem Kobold VK150 odstraní prach, alergeny a další nečistoty, a to až do hloubky 11 cm. Díky tomuto preciznímu hloubkovému čištění matrací budou Vaše děti usínat v čisté postýlce bez prachu, bude se jim lépe dýchat a Vám lépe spát, protože jste pro jejich zdravý spánek udělali maximum.

rotacni vyklepavaci kartac EB370

Seznamte se blíže!
Součástí rodiny úklidových pomocníků Vorwerk Kobold jsou i další členové, mezi nimi ruční rotační kartáč PB430, který je, stejně jako ruční akumulátorový vysavač Kobold VC100, skvělým pomocníkem na čištění čalounění a obtížněji dostupných míst, drobných záhybů a zákoutí, kde se s oblibou drží spousta nečistot. Seznamte se s těmito šikovnými pomocníky blíže, buď prostřednictvím stránek www.vorwerk.cz, nebo si je pozvěte na návštěvu k sobě domů! Nezávazné osobní předvedení si můžete objednat na Zelené lince 800 168 987.

Žijte i Vy a Vaše děti bez špíny a bez námahy!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze