Úvod

Vyberte si umyvadlo, které se stane chloubou vaší koupelny

Při zařizování koupelny si dáváme záležet na výběru jednotlivých prvků. Chceme si domov přizpůsobit k obrazu svému, a proto pečlivě volíme obklady, rozhodujeme se nad barvou výmalby, přemýšlíme nad vhodným nábytkem a naším cílem je vykouzlit harmonický celek. Koupelna jednoznačně patří k nejvytíženějším místnostem v domácnosti a je tedy potřeba, aby nám ve všech ohledech maximálně vyhovovala.


Ačkoli výběru dominantních prvků věnujeme spoustu času, méně nápadnému vybavení už se tolik pozornosti nedostává. A to je škoda! Jednou z často opomíjených součástí koupelny je umyvadlo, které mnozí z nás považují za samozřejmost, a tak řeší spíše praktickou, než estetickou stránku.
designovy umyvadlovy set na desku

Proč se spokojit s málem, když můžete mít něco navíc?

Drtivá většina lidí bez rozmyslu sáhne po klasice - tedy čistě bílém keramickém umyvadle, které svou nenápadností splyne s ostatním vybavením. Přitom umyvadlo představuje důležitý a nepostradatelný prvek každé koupelny, který by se rozhodně neměl podceňovat. Jestli zařizujete nové bydlení nebo jste se pustili do rekonstrukce toho stávajícího, nespokojte se s málem. Chtějte pro sebe něco víc - chtějte výjimečné umyvadlo, které dodá vaší koupelně šmrnc!
hnede umyvadlo ve tvaru listu s baterii

Extravagantní umyvadlové sety
Netypické umyvadlové sety se v současné době dostávají do povědomí čím dál většího počtu lidí. Což je jedině dobře, rozhodně si to zaslouží. Možná jste narazili na umyvadlo, které jen tak ledabyle nevyčnívalo ze zdi, na což jsme zvyklí, ale bylo posazené na desce. Určitě nám dáte za pravdu, že si takový kousek okamžitě získal vaši pozornost. Je to něco nového, jiného a neokoukaného. A proto se nám to tolik líbí.
medene umyvadlo na desku s antickou baterii

A teď si představte, že takový kousek budete mít právě ve vaší koupelně. Zapomeňte na bílou sanitární keramiku, kterou má doma každý. Vykouzlete z vaší koupelny oázu klidu, pohody, relaxace a zároveň místo, které vám i všem hostům vyrazí dech. Investujte do umyvadla, které je symbolem luxusu. Uvidíte, že až vaši krásnou koupelnu budou obdivovat návštěvy, nebudete litovat!
hnede kulate sklenene umyvadlo na desku
Luxusní umyvadlo, na které se nebudete moci vynadívat
Umyvadla na desku působí luxusním dojmem. Vyrábí se z několika různorodých materiálů, přičemž každý z nich má své kouzlo a pozitiva, která si vás získají. Pokud je pro vás koupelna něčím víc, nežli jen místností určené pro hygienu, pak není nad čím váhat. Vybírat můžete z pestré palety provedení, k dostání jsou jak klasická oválná nebo hranatá umyvadla, tak i kousky netypického tvaru - například list, vlnka nebo půlkruh.

Atraktivni modre sklenene umyvadlo
Zajímavostí jsou i různorodé barvy, klasická bílá už není v módě. Modrá, červená nebo hnědá umyvadla představují současný trend, kterému neodoláte. Díky možnosti prohlédnout si daný umyvadlový set z pohledu 360° si určitě dokážete vybrat ten pravý kousek, který se stane ozdobou vaší koupelny a její největší pýchou.

logo Waterfall
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze