Úvod

Otevřete si balkon na střeše!

Také Vám vadí pocit, že jste zavření doma? Pořiďte si balkonové okno! Praktický stavební prvek, který umožňuje být v těsnějším kontaktu s vnějším prostředím, než je tomu u klasického okna, eliminuje pocit izolace a ještě k tomu domovním střechám velice sluší.


Jarní sluníčko ztěžuje soustředění na práci většině z nás. Jak rádi bychom odolali jeho svodům, opustili počítač a vydali se ven na procházku. Otevřením okna si alespoň vpustíme do místnosti čerstvý jarní vzduch a osvěžíme svůj mozek přílivem kyslíku. Střešní okno díky svému umístění na rozdíl od klasického okna navíc přináší výhodu významně efektivnějšího větrání i osvětlení interiéru. Balkonové okno, které je speciálním druhem střešního okna, tyto výhody umocňuje a navíc jeho instalací získáte balkon na střeše.

stresni balkonove okno

Otevřením získáte balkon
Inovativní střešní okno FGH- V Galeria má v sobě zabudovaná křídla, která při otevření vytvářejí balkon. Horní křídlo se otvírá výklopně směrem vzhůru. Dolní otevřením směrem vpřed získáte přístup do vnitřku balkonu. Díky inovativnímu podpůrnému mechanismu lze ponechat otevřené okno v libovolné poloze v úhlu od 0 do 45 stupňů.

zajimave stresni okno

Snadné ovládání i údržba
Mezi hlavní přednosti okna Galeria patří velké rozměry, které zajišťují dostatek denního světla, stejně jako komfortní obsluha, která je dána využitím kliky v dolní části křídla. Další velké plus tohoto zajímavého okna je, že je vybaveno automatickou ventilační klapkou.

Co při údržbě oceníte, to je snadné mytí vnější tabule dané pojistkou, která blokuje křídlo v poloze pootočené o 180 stupňů. Z hlediska bezpečnosti a ochrany majetku je důležitá zvýšená odolnost proti vloupání daná použitím systému topSafe.

balkonove okno Galeria

Elegantní stavební prvek
Svým elegantním nadčasovým designem okno stylově dotvoří vzhled stavby. Základ tvoří borovicové dřevo nejvyšší kvality, které je vrstevně klížené, vakuově impregnované a nalakované dvěma vrstvami transparentního akrylátového laku. Obě křídla se pak mohou pochlubit laminovaným bezpečnostním zasklením P2. Zákazníci si mohou vybrat ze široké palety doplňkového příslušenství.

Více informací o inovativním balkonovém okně Galeria najdete na stránkách www.fakro.cz v sekci střešní okna. Proč se cítit doma izolováni, když nemusíte?

logo FAKRO
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze