Úvod

Navrhněte si svou koupelnu online

Čeká vás větší rekonstrukce koupelny či budete vytvářet úplně novou koupelnu? Už máte představu, jak bude vypadat? S její konkretizací vám pomůže návrhář koupelny online. Snadno a hlavně zdarma získáte návrh koupelny dle možností vašeho prostoru i dalších požadavků.


O online návrháři koupelny
Máte dostatečnou prostorovou orientaci a fantazii na to, abyste si představili, jak bude vypadat vaše budoucí koupelna? Lidé zpravidla nějakou představu mají, ať už vlastní či inspirovanou koupelnou přátel, známých či katalogy.
Bude vaše představa zapadat do prostoru koupelny? Lámete si hlavu s rozmístěním konkrétního vybavení a nevíte, jestli vám na to stačí rozměry koupelny? A co rozpočet? Jak si ho ohlídat? Pomůže vám v tom online návrhář koupelny.

Online návrhář koupelny představuje interaktivní aplikaci, která vám umožní navrhnout si koupelnu podle vašich představ s využitím konkrétních produktů z e-shopu. Díky tomu si nejen uděláte představu o podobě koupelny, ale také o tom, na kolik vás přijde.
Pro využití všech funkcí návrháře koupelen je nutné se registrovat na webu Levna-koupelna.cz. Poté se stačí již přihlašovat, kdykoliv budete chtít provést ve svém návrhu změny. Registrace i využití online návrháře jsou zdarma.

Online návrhář koupelny

Jak použít online návrhář koupelny
Použití online návrháře koupelny je velmi jednoduché a na rozdíl od návrhů na papíře nevyžaduje tolik fantazie, prostorové orientace a lépe si ohlídáte přesnost. Příprava online návrháře koupelny probíhá v následujících bodech:

1) Výběr tvaru a rozměrů koupelny: Nejdříve si zvolíte tvar koupelny a poté přidáte rozměry k jednotlivým stranám. Budete tak vkládat vybavení a příslušenství do návrhu vycházejícího přesně z prostorů vaší koupelny.

2) Přidávání vybavení a příslušenství: Vkládáte jednotlivé vybavení a příslušenství. V návrháři máte rozdělený sortiment na vany, sprchové kouty, sprchové dveře, umyvadla, záchody, nábytky a ostatní. Díky přehledu koupelnového vybavení na žádné nezapomenete. Uvádíte i potřebné rozměry a vzdálenosti od zdi, díky čemuž dosáhnete přesného návrhu bez odchylek.

3) Výběr produktů v e-shopu a jejich vložení do rozpočtu: Při tvoření návrhu využíváte skutečných produktů z e-shopu. Ty, které vyberete, vkládáte do rozpočtu. Budete mít přehled o tom, kolik vás koupelna bude stát. Nepřekvapí vás nečekané výdaje.

4) Uložení návrhu a rozpočtu koupelny: V této fázi máte připravený grafický návrh koupelny i její rozpočet. Pokud si nejste jisti rozmístěním vybavení a dalších prvků, či se nevejdete do vámi stanoveného rozpočtu, můžete činit opravy či začít úplně znovu. V okamžiku, kdy jste s návrhem spokojeni, si ho uložíte či vytisknete.

Online návrhář koupelny - navržení produktů

Proč využít možnosti návrhu koupelny online
Návrhář koupelen je online pomůckou, která je k využití zdarma. Díky ní si utvoříte jasnou představu o tom, jak bude vypadat vaše koupelna a ještě v přípravné fázi odhalíte případné nesrovnalosti ve vašich plánech. Celkově si s návrhem můžete pohrát a vyzkoušet si více variant. K vytištěnému či uloženému návrhu je možné se kdykoliv vrátit. S online návrhářem koupelny ušetříte tisíce korun za návrh z koupelnového studia. Nezískáte však jen představu o rozmístění vybavení. Do návrháře vložíte reálné produkty z e-shopu a vytvoříte si tak seznam produktů v rozpočtu. Vytvoříte si přesnou představu o celkové ceně.

Rozpočet koupelny

Vytvořte si i vy jasnější představu o vaší koupelně díky návrhu koupelny online jednoduše a hlavně zdarma.

Vstupte do návrháře koupelen zde.

Zdroj úvodniho fota: ISIFA
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze