Úvod

Sítě proti hmyzu mohou oknům slušet

Existuje mnoho způsobů, jak se bránit hmyzí invazi. Ne všechny jsou však efektivní. Dejte přednost modernímu designu před zdlouhavým bojem s plácačkou v ruce a nainstalujte si na svá okna sítě proti hmyzu.


Sítě jako stylový doplněk okna
Sítě proti hmyzu, vyrobené na míru, představují účinný způsob, jak ochránit domov před drobnými narušiteli. Ne všechny se však pyšní takovou kvalitou a elegantním vzhledem jako právě sítě proti hmyzu společnosti COSTCO. Hliníkový rám sítě snadno sladíte s Vašimi okny i dveřmi. Firma COSTCO nabízí kromě základní bílé a hnědé barvy i několik druhů imitace dřeva.

                              
Pevné, rolovací nebo posuvné?
Pevné, rolovací nebo posuvné? Vyberte si, který typ sítí Vám bude nejlépe vyhovovat.
Sítě v pevném rámu jsou nejběžnějším řešením. Okenní síť se snadno instaluje a těsní s okenním rámem. Dveřní sítě jsou opatřeny samozavíracími panty.
Rolovací sítě zvolte tam, kde požadujete častou volnost a průchodnost. Při ovládání zabírá jen minimální prostor. V době, kdy není využívána, je možné ji navinout do boxu.
Posuvné sítě v lištách se používají při nedostatku prostoru v okolí dveří, navíc vykazují maximální odolnost při vysoké frekvenci užívání.

              

Plisé síťový systém
A to nejlepší nakonec. Plisé síťový systém je produktem nejvyšší světové kvality v oblasti dveřních sítí. Skládaná síťovina v extrudovaném rámu slouží především k zakrytí velkoplošných otvorů a to díky možnosti spojování jednotlivých částí za sebou. Výhodou je snadná manipulace a bezbariérový přechod.

Kde nakoupíte
Celý sortiment firmy COSTCO s.r.o. naleznete na www.costco.cz. Kromě sítí Vám navrhnou i nejlepší stínění pro Váš dům či byt. Zaměří, zhotoví a namontují Vám také žaluzie, látkové i římské rolety, posuvné panelové stěny, předokenní rolety a žaluzie, SunStop, markýzy nebo vrata Hörmann.

www.costco.cz

Seriál: Stínící technika

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze