Úvod

Sapeli a DODO for life slaví! Nabízí prodloužené dveře bez příplatku i bezfalcové panty zdarma

DODO for life a Sapeli letos společně slaví 25 let! A za tu dobu se stali jedničkou na trhu interiérových dveří. Na jejich pobočkách si aktuálně můžete vybírat z 550 typů dveří a využít přitom několik akčních bonusů, které vám zpříjemní nákupy.


Prodloužené dveře bez příplatku a také bezfalcové panty k dýhovaným dveřím v hodnotě 1700 Kč zdarma!
A v březnu najdete jejich nabídku a rady také na veletrhu FOR HABITAT.

Věděli jste, že mini už nefrčí? Využijte příležitost pořídit si nové interiérové dveře Sapeli v prodloužené výšce 210 cm za cenu standardních 197 cm. Zvýhodněná cena platí při nákupu kompletu dveří a zárubní, nevztahuje se na cenovou kategorii Praktik a na komplety v povrchu Sapelit!

dvere Sapeli s prodlouzenou vyskou
Interiérové dveře Sapeli nyní pořídíte v prodloužené výšce 210 cm za cenu standardních 197 cm!

A těm z vás, kdo toužíte po domově s originálními prvky a zároveň v moderním stylu, doporučuje Sapeli dýhované dveře v bezfalcovém provedení! Spojují v sobě originální vzhled, kouzlo a vůni přírody, jsou také příjemné na dotek, zároveň vysoce odolné a snadno se udržují. Vnitřní dveře Sapeli v bezfalcovém provedení osvěží váš domov trendy prvkem s typickým hladkým napojením na zárubeň, do které zcela zapadnou a splynou s ní v jedné rovině. Skvěle je doplňuje zárubeň Obtus, která svým kolmým napojením nadpraží a ostění vytváří harmonický soulad všech linií dveří a zárubně.

bezfalcove dvere Sapeli
Dýhované dveře v bezfalcovém provedení jsou skvělým prvkem pro vaše moderní bydlení.

Akce Sapeli na bezfalcové panty v hodnotě 1700 Kč zdarma platí pouze při zakoupení kompletu dveře a zárubeň v dýhovaném povrchu. Pokud se rozhodnete pro závěsy SAPTEC 340, dostanete na ně 50 % slevu – zaplatíte pouze 1 ks v ceně 950 Kč bez DPH. Akce se nevztahuje na kategorii Praktik. Poradit se a vybrat si podle svých představ můžete přímo v pointech Sapeli Praha, a to hned na několika místech – v Kolovratech, v Jarově, na Pankráci, ve Stodůlkách a v Kobylisích, dále v pointu Plzni a nyní i v nově otevřených centrech Park Anděl, IKEA Zličín, Čestlice/Průhonice a v Mladé Boleslavi v Retail Parku. Naleznete zde kompletní sortiment firmy Sapeli, včetně novinek, trendových výrobků a celoskleněné dveře Sapeli.

Navštívit nás můžete také od 22. do 25. března 2018 na veletrhu bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT v Letňanech. Přijďte si nechat poradit a prozkoumat širokou nabídku. Těšíme se na vás.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze