Úvod

Kvalitní matrace pro zdravý spánek

Chcete se ráno probouzet svěží a plní energie do nového dne? Dopřejte svému tělu dostatečně dlouhý a především kvalitní spánek. Tedy takový, který strávíte ve společnosti dobré matrace s roštem.


Matrace z líné pěny 
Všichni dobře víme, že dostatečný a kvalitní spánek patří mezi hlavní předpoklady zdravého životního stylu. Pokud se chceme dobře vyspat, potřebujeme k tomu kvalitní postel vybavenou tou správnou matrací. Vhodná matrace v kombinaci s dobrým roštem dokonale rozloží hmotnost těla, kopíruje jeho tvar, poskytuje dostatečnou oporu páteři a uvolnění zádovým svalům. Největším trendem v oblasti výroby matrací je použití tzv. líné neboli viscoelastické pěny. Jedinečná vlastnost tohoto materiálu je zárukou maximálního komfortu při spánku. Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla. Matrace z líné pěny se během spánku dokonale přizpůsobí Vašemu tělu při všech polohách. Tzv. líná pěna je specifická především tím, že mění tvrdost dle teploty a tudíž při kontaktu s tělem měkne. Proto dochází k rovnoměrnému rozložení váhy a ke snížení tlaku působícího na organismus. Nehrozí zde žádné riziko narušení krevního oběhu anebo vzniku proleženin. Svalstvo je během spánku naprosto uvolněné, což přispívá k celkové relaxaci organismu.
      

Pro Váš zdravý spánek
K předním výrobcům matrací na českém trhu patří firma DŘEVOČAL s.r.o., která k výrobě viscoelastických matrací používá línou pěnu ve výšce 4cm rozdělenou do sedmi zón a tvarovanou do masážních nopků. Díky masážním nopům dochází k prokrvení vrchní části pokožky a uvolnění svalů v průběhu spánku. Matrace jsou známé svými vynikajícími ortopedickými vlastnostmi. Matrace DŘEVOČAL s.r.o. mají stupně tvrdosti od jedné do čtyř. Nejvyhledávanější stupně tvrdosti jsou dva a tři. Žlutá líná pěna (obvykle tuhosti č. 2) je vhodná pro ženy. Růžová líná pěna (zpravidla tuhosti č. 3) je určena pro muže. Matrace jsou většinou kombinované s jádrem ze studené pěny různých tuhostí. Při volbě matrace si tedy můžete vybrat z mnoha provedení. Široký výběr Vám umožní zvolit optimální matraci přesně pro Vaše tělo. Všechny matrace z kategorie studených a líných pěn se vyznačují vysokou elasticitou, a proto jsou vhodné k uložení na polohovací motorové či lamelové rošty, které podpoří anatomické vlastnosti matrace. Chcete se dobře vyspat? Objednejte si matraci z líné pěny na www.matrace-drevocal.cz!

www.matrace-drevocal.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze