Úvod

Designové police dodají interiéru na eleganci

Pokud hledáte způsob, jak dodat Vašemu modernímu interiéru na eleganci, designové police Vás rozhodně nezklamou. Chce to jen vybrat ty pravé do Vašeho obývacího pokoje.


Kombinace dýhy a kovu
Designové police z bíle lakované dýhy doplněné kovovými prvky příjemně prosvětlí každý tmavý kout. Nábytek skvěle vynikne na pozadí stěn vymalovaných v tmavých výrazných odstínech, včetně toho nejtmavšího. Černobílé pojetí zaujme každého, komu je blízký minimalistický styl, stejně jako bydlení podle zásad feng shui. A pokud máte pocit, že by Váš černobílý interiér působil poněkud posmutněle, vsaďte na jednobarevnou dekoraci, která vnese do místnosti závan optimismu. Designové police větších rozměrů dobře poslouží také jako optický předěl místnosti.

                         

Kreativní sada polic
Jednoduché police z dýhy v tmavě hnědé elegantně zaplují nejen do moderního, ale i do tradičního interiéru obývacího pokoje. Postavit je můžete na nízkou obývací stěnu, na konferenční stolek, anebo na podlahu, kde nejlépe vyniknou na stupínku. V podkrovním bytě jimi můžete šikovně vyplnit rohy pod šikminou. Tento typ polic lze naskládat také do sebe. Kreativní nábytkové sady umožňují časté změny uspořádání zařízení místnosti.

Foto: Designdiscount.cz, Designoutlet.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze