Úvod

Barevné království dětských pokojů

Barvy všeobecně mají vliv na naši náladu, podporují kreativitu, nebo dodávají energii. A pro naše ratolesti toto platí několikanásobně. Máme pro vás několik tipů jak vyšperkovat dětský pokoj do detailů. Zaměříme se na barevné vypínače a zásuvky, které doplní interiér dětského pokoje a potěší nejen pohledem, ale i dotykem.


Barevné vypínače jsou IN
Dávno je pryč doba, když vypínače a zásuvky byly k dostání jenom v barvách bílých nebo šedých. Krásně barevné vypínače už není problém koupit. Je libo modrá, zelená nebo fialová? Není problém.

fialovy vypinac CÉLIANE

Produkty z řady Valena Life nebo Céliane nabízí barvy, které jsou právě ty, co hledáte a které dodají dětskému pokoji jeho osobitost a styl.

vypinac CÉLIANE modry

Něco pro kreativce

Nemůžete se rozhodnout jaký rámeček se hodí k tapetě nebo hledáte něco neotřelého, zajímavého jedinečného? Pokud patříte mezi rodiče, kteří rádi experimentují nebo rádi podporují kreativitu svých dětí, máme pro vás TIP: transparentní rámeček z produktové řady Livinglight je možné vyplnit libovolným obrázkem, který dítě nakreslí nebo oblíbenou fotkou.

transparentni ramecek LivingLight.

Ptáte se jak? To Vám napoví následující obrázek.
skladba vypinace
Praktický vypínač s mnoha funkcemi
V produktové řadě Valena Life naleznete nejen barevnost, ale i spoustu praktických funkcí, jako je například dětská pojistka, přenosná svítilna, automatický spínač, USB nabíječka nebo Bluetooth modul na přehrávaní oblíbené hudby, či pohádky na dobrou noc. Samozřejmě taky v různých materiálech a barevných provedeních. Podívejte se na krátké video, jak Vám automatický spínač může přispět k pohodovému zakončení dne a dokonce i ušetřit energii, a tím i peníze.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze