Úvod

Kvalitní dětský nábytek je základ dětského pokoje

Určitě se shodneme, že dětský nábytek musí být především funkční, bezpečný a zdravotně nezávadný. Víte, ale že estetické cítění každého člověka se začíná formovat již v raném dětství?


Pokud chcete, aby se u Vašich dětí rozvinulo tím správným směrem, vybírejte dětský nábytek a doplňky tak, aby rozvíjely dětskou fantazii. Poradíme vám, kde nakoupit kvalitní dětský nábytek!

Dětské postele a dětské postýlky - zdravé spaní a odpočinek
Jestliže je kvalitní dětský nábytek základem dětského pokoje, pak kvalitní dětská postel je bezesporu nejdůležitější částí dětského nábytku. Děti by měli dle věku strávit spánkem 8-12 hodin denně, to znamená, že stráví v posteli až polovinu dne! Pamatujte, že spánek v pokřivené poloze má zásadní vliv na pozdější vývoj vašeho dítěte!

   

Kvalitní dětská postel, resp. dětská matrace by neměla být ani příliš měkká ani příliš tvrdá. Jako nejvhodnější jsou doporučovány dětské
postele a postýlky s roštem a moderní antialergickou matrací. Důležitými faktory jsou dobrá větrací schopnost matrace a dostatečná výška postele (minimálně 42–45 cm nad zemí). O celkových rozměrech dětské postele platí: čím větší, tím lepší. Dětské postele a postýlky musí mít stabilní konstrukci, aby nehrozilo, že se rozpadnou při první trošku divočejší dětské hře, a musí být vyrobeny z nezávadného materiálu. Velmi vhodná je například kombinace moderních vysocejakostních laminátových desek a masivního dřeva. Moderní laminátové desky jsou odolné proti poškrábání a působení kapalin, zároveň díky hladkému povrchu umožňují udržovat maximální možnou hygienu a čistotu a jsou na rozdíl od dřívějších typů naprosto zdravotně nezávadné. Samozřejmostí je použití výhradně ekologických barev, které mohou přijít do styku i s potravinami.

   

Dětský nábytek nakupujte u specialistů!
Hledáte-li kvalitní dětský nábytek pro novorozence, předškoláky či školáky navštivte specializovaný internetový obchod: dětský nábytek Sheesham.cz, nabízí nejširší výběr kvalitního nábytku splňujícího nejpřísnější evropské hygienické, zdravotní i bezpečnostní normy. Moderní dětský nábytek s propracovanou ergonomií a nadčasovým designem uspokojí i velmi náročné zákazníky. 

   

Vedle vysoké kvality a vkusného designu nás nábytek z obchodu dětský nábytek Sheesham.cz
zaujal svou funkčností a praktičností. Dětský nábytek z většiny kolekcí roste spolu s dítětem. Například dětské postýlky pro novorozence lze velmi snadno upravit na dětské postele pro předškoláky, odejmutím přebalovacího pultu získáte plnohodnotnou komodu, kterou využijete i pro starší dítě… Jednotlivé kolekce dětského nábytku jsou dokonale promyšlené, většina z barevných kombinací je vhodná jak pro chlapce, tak pro dívky a díky nadčasového designu se nemusíte obávat, že jej nebude chtít starší dítě používat. Dáváte-li přednost nákupům v kmenné prodejně mžete navštívit obchody v Praze 1 na Národní třídě 25, (palác Metro, schodiště B - vchod je nalevo od KFC),   otevřeno: PO - SO 10 - 19h, nebo v Ostravě na ulici Opavské 773/93, zde je otevřeno PO - PÁ 9 - 18h.

www.sheesham.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze